“Μουδιασμένος” ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι πρώτες του δηλώσεις για το τροχαίο του πατέρα του – «Έχει πολλά χτυπήματα»

από natasa

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, γεγονός που έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στην Κρήτη.

Η εκπομπή “Live News” του MEGA κατάφερε να συναντήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έξω από την κλινική, όπου φάνηκε συναισθηματικά φορτισμένος και αδυνατούσε να βρει τα σωστά λόγια. 

Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τροχαίο του πατέρα του

«Είναι σταθερά. Από ό,τι μας λένε οι γιατροί είναι κρίσιμη η κατάσταση. Αλλά νομίζω ότι τον πρώτο μεγάλο μεγάλο κίνδυνο τον έχει περάσει. Έχει πολλά χτυπήματα. Επικοινωνεί και μιλάει. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω τώρα. Είμαι λίγο σαστισμένος, οπότε θα τα πούμε άλλη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε σήμερα 22/10 ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο οποίος μετέφερε όλες τις εξελίξεις.

«Η κατάστασή κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση και κατάγματα στη δεξιά κνήμη. Φέρει επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά και ένα κάταγμα στον έβδομο σπόνδυλο. Αιμοδυναμικά είναι σταθερός και αναπνευστικά σταθερός. Θεωρητικά για έναν πολυτραυματία υπάρχει κίνδυνος αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι είμαστε σε μια κρίσιμη μεν κατάσταση αλλά καλή και σταθερή. Πληροφορούμε ότι τα παιδιά του είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του… Ευτυχώς δεν έχει κάποια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για τυχόν επιπλοκές», ενημέρωσε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy