Μαρίνα Νικολαϊδου: «Η Άννα Φόνσου μου έστειλε εξώδικο να φύγω σε 3 μέρες από το Σπίτι του Ηθοποιού»

από natasa

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο «Σπίτι του Ηθοποιού», βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Στη συνέντευξή της, ανέφερε ότι η πρόεδρος του Ιδρύματος, Άννα Φόνσου, της έστειλε εξώδικο, ζητώντας να αποχωρήσει από τη δομή φιλοξενίας.

Η Μαρίνα Νικολαϊδου δήλωσε πως αιτία της ρήξης τους στάθηκε μια αδέσποτη γάτα. Αρχικά περιέγραψε: «Το θέμα ξεκίνησε από το 2020. Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο, κέρδισα το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του ’22. Η κυρία Φόνσου έκανε ένσταση για να πάμε στο Εφετείο και η υπόθεση θα εκδικαζόταν τον Ιούνιο του ’22. Μετά εκείνη παραιτήθηκε από την υπόθεση, επειδή κατάλαβε ότι ήμουν ένας άνθρωπος που ήμουν απαραίτητος στο ίδρυμα. Ήμουν το δεξί της χέρι, έκανα παρασκευή καφέ, ήμουν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, για τις παρουσιάσεις και τις ξεναγήσεις».

Δείτε το βίντεο

 

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το αν τσακώθηκαν, η Μαρίνα Νικολαΐδου απάντησε: «Ποτέ δεν διαπληκτίζομαι εγώ, είμαι χαμηλών τόνων και αφανής ήρωας που λένε. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να προβάλου το εγώ τους».

Η ηθοποιός συνέχισε να εξηγεί το παρασκήνιο της έξωσης: «Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα […] Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα, μου έλεγε “να φύγει, να φύγει, να φύγει, να φύγεις και εσύ”. Δεν είναι δικιά μου η γάτα, πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο. Αυτή η γάτα είχε έρθει να γεννήσει και μου είπε η κυρία Φόνσου να την αφήσουμε εκεί και ερχόταν. Ουσιαστικά είναι του “Σπιτιού του Ηθοποιού” τώρα. Δεν ενοχλούσε κανέναν, πολλές φορές μπαίνει μέσα λίγο και ξαναβγαίνει. Δεν πηγαίνει πουθενά στους ορόφους, δεν καταστρέφει τίποτα, γιατί έχει ακουστεί ότι καταστρέφει. Μου ζήτησε να φύγω. Μου είπε τέλος Μαΐου να παραιτηθώ και εγώ αντέδρασα και είπα: “Δεν θέλω να παραιτηθώ, για ποιον λόγο να παραιτηθώ;”. Μέχρι τώρα δεν μου είχε πει να παραιτηθώ γιατί δεν είχε βρει κάποιον άλλον άνθρωπο. Δεν παίρνω κάποιον μισθό, απλά με φιλοξενούσε. Αντέδρασα κάπως εκείνη την ώρα, αλλά φιλικά δεν είπα ότι θα κάνω τίποτα. Γίνεται το Διοικητικό Συμβούλιο στις 2 Ιουνίου και μου έστειλε ένα εξώδικο να φύγω σε 3 μέρες. Αντέδρασα εγώ και έγινε δικάσιμος».

 

«Τα ξέρει όλα αυτά, ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Είμαι δίπλα της εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ παρασκεύω το τσάι της πριν κοιμηθεί, ότι εγώ έκανα τα προσωπικά της…», υπογράμμισε στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy