Φρικτός θάνατος για φοιτήτρια: Λιποθύμησε στα σκουπίδια μετά από μεθύσι – Τη συνέθλιψε απορριμματοφόρο

από natasa

Μια 24χρονη φοιτήτρια που διασκέδαζε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας φαίνεται πως καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο και στη συνέχεια αποτεφρώθηκε, όταν λιποθύμησε μέσα σε κάδο απορριμμάτων μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Agostina Rubini Medina αγνοούνταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες, έχοντας εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου με φίλους στην Πάλμα, την πρωτεύουσα του διάσημου νησιού, δημοφιλή προορισμό για διακοπές.

Η θεωρία της Αστυνομίας

Η αστυνομία της Ισπανίας έχει αναπτύξει μια θεωρία: η μεθυσμένη φοιτήτρια πιθανόν λιποθύμησε ενώ έψαχνε στα σκουπίδια, ίσως αναζητώντας το τηλέφωνό της, και το απορριμματοφόρο τη συνέθλιψε, μετέπειτα πετάχτηκε σε αποτεφρωτήρα.

Ένας υπάλληλος σε κατάστημα κοντά σε στάση λεωφορείου στη διαδρομή της κοπέλας προς το σπίτι της, δήλωσε ότι η νεαρή, εμφανώς μεθυσμένη, σταμάτησε για να αγοράσει πατατάκια λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Λίγο αργότερα, ένας μάρτυρας στη στάση του λεωφορείου ανέφερε στην αστυνομία ότι είδε την τσάντα και την μπλούζα της φοιτήτριας δίπλα σε μεγάλο κάδο απορριμμάτων. Τα δεδομένα γεωεντοπισμού έδειξαν ότι το τηλέφωνο της Medina παρέμεινε στο σημείο για περίπου μισή ώρα πριν μετακινηθεί προς το εργοστάσιο αποτέφρωσης, όπου και αδρανοποιήθηκε.

«Η κύρια υπόθεση είναι ότι μπήκε στα σκουπίδια για να πάρει κάτι και δυστυχώς αισθάνθηκε αδιαθεσία στο εσωτερικό τους», δήλωσε ο επιθεωρητής Ángel Ruiz στα μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι επρόκειτο για μια λεπτή γυναίκα με πολύ χαμηλή ανοχή στο αλκοόλ, γεγονός που επιδεινώθηκε από φάρμακα που έπαιρνε. Οι ερευνητές της αστυνομίας ανακάλυψαν υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού σε μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy