Πολύ δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Στην εντατική ο πατέρας του μετά από σοβαρό τροχαίο

από natasa

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης μετά από παράσυρση.

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όταν παρασύρθηκε από μηχανή στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσού αργά το απόγευμα της Δευτέρας (21/10).

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά κατάγματα και υποστηριζόμενος αναπνευστικά, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 76χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, ωστόσο τα τραύματα που φέρει ο γνωστός επιχειρηματίας είναι πολλαπλά.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Παπακαλιάτης κινούταν στην οδό Κρασαδάκη στον Αϊ Γιάννη Κνωσού, όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας ανήλικος. Να σημειωθεί ότι ο τραυματίας δεν εγκαταλείφθηκε μετά το τροχαίο, με την Αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy