«Την επέπληξα, μπήκε κάτω από το πετραχήλι και εξομολογήθηκε» λέει ο ιερέας που διέκοψε γάμο για την εμφάνιση της κουμπάρας

από natasa

Ιερέας διέκοψε γάμο στην Παιανία για την «άσεμνη εμφάνιση» της κουμπάρας

Ο πατέρας Χαράλαμπος, ιερέας που διέκοψε γάμο στην Παιανία, αναφέρθηκε στην «άσεμνη εμφάνιση» της κουμπάρας, την οποία «επέπληξε» όταν εκείνη αφαίρεσε την εσάρπα της, αποκαλύπτοντας την πλάτη και το ντεκολτέ της.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο ιερέας ανέφερε: «Επέπληξα μία νεαρή κοπέλα για την άσεμνη αμφίεσή της. Αναγνώρισε το σφάλμα της, ήρθε αυτοβούλως, εξομολογήθηκε και μετανόησε, και της επέβαλα κανόνα».

Για να δικαιολογήσει την αντίδρασή του, ο ιερέας υπενθύμισε τις διδαχές του Απόστολου Παύλου για τις γυναίκες λέγοντας:

«Ο Απόστολος Παύλος λέγει οι γυναίκες να προσεύχονται με αμφίεση σεμνή, στολίζοντας τον εαυτό τους με σεμνότητα και σωφροσύνη, όχι με περίτεχνες κομμώσεις και χρυσά κοσμήματα ή μαργαριτάρια, ή ενδύματα πολυτελή, αλλά με ό,τι ταιριάζει στις γυναίκες που λένε ότι σέβονται το Θεό, δηλαδή με καλά έργα. Το σώμα μας είναι οίκος του Θεού και οφείλουμε να το σεβόμαστε».






Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (16/10) σε εκκλησία της Παιανίας, όταν ο ιερέας διέκοψε τη γαμήλια τελετή λόγω της εμφάνισης της κουμπάρας. Η ίδια αφαίρεσε την εσάρπα που φορούσε, αποκαλύπτοντας την πλάτη και το ντεκολτέ της, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ιερέα. Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ο ιερέας σταμάτησε το μυστήριο και έκανε αυστηρή παρατήρηση μπροστά στο έκπληκτο ζευγάρι και τους καλεσμένους.

«Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα», ανέφερε ο κληρικός στην κοπέλα, η οποία έβαλε την εσάρπα για να συνεχιστεί το μυστήριο και να μη δοθεί συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy