Έλενα Παπαρίζου: Το βίντεο που την έκανε να “λυγίσει” πάνω στη σκηνή – «Ο μπαμπάς μου…»

από natasa

Συγκίνηση για την Έλενα Παπαρίζου σε τιμητική βραδιά για τα 20 χρόνια από τη νίκη στη Eurovision

Την Κυριακή 20/10, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη βραδιά προς τιμήν της Έλενας Παπαρίζου, με παρουσιαστή τον Θέμη Μάλλη, για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του “My Number One” και τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision.

Στη βραδιά αυτή, οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα συγκινητικό αφιερωματικό βίντεο από εκείνη την εποχή, κάνοντάς την να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το βίντεο που συγκίνησε την Έλενα Παπαρίζου

Σήμερα, Δευτέρα 21/10, η εκπομπή “Super Κατερίνα” του ALPHA πρόβαλε ένα στιγμιότυπο που δείχνει την Έλενα Παπαρίζου να βλέπει τον αδικοχαμένο πατέρα της στο αφιερωματικό βίντεο, οδηγώντας τη σε έντονη συναισθηματική φόρτιση πάνω στη σκηνή, ψελλίζοντας: «Ο μπαμπάς μου…».

 

Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της που την στιγμάτισε

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την ημέρα που η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου έχασε ξαφνικά τον πατέρα της. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, είναι κάτι που της κόστισε πολύ και ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει. Όλοι θυμόμαστε, την απομόνωση της μετά τον χαμό του προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Υπενθυμίζουμε ότι, το 2008 όταν η ελληνική κοινότητα της Σουηδίας γιόρταζε τα Χριστούγγενα με μια μεγάλη γιορτή στη Backa στο Γκέτεμποργκ. Την ώρα της γιορτής ο πατέρας της Έλενας, Γιώργος Παπαρίζου, που ήταν και πρόεδρος της κοινότητα, κατέρρευσε. Ήταν τότε 60 ετών και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά εντελώς ξαφνικά.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 20 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με την Έλενα. Ο λόγος ήταν ότι η περιοχή θεωρούνταν υψηλού κινδύνου και στην Σουηδία τα ασθενοφόρα που προσεγγίζουν αυτές τις περιοχές πρέπει να συνοδεύονται από την αστυνομία. Το προσωπικό του ασθενοφόρου ήταν αναγκασμένο να περιμένει αστυνομική συνοδεία. Όταν έφτασε ήταν πολύ αργά. Ο Γιώργος πέθανε στα χέρια της αδερφής της Έλενας, Αρετή.

Την στιγμή που στην Σουηδία ο πατέρας της άφηνε την τελευταία του πνοή, η Έλενα έδινε το δικό της show στην πίστα. Όταν κατέβηκε από τη σκηνή στις 4.30 το πρωί είδε μπροστά της μεταξύ άλλων, τον αδελφό της, ένα γείτονα, ένα φίλο της και ένα ψυχοθεραπευτή. “Μου είπαν ότι ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα αλλά όχι ότι είχε πεθάνει. Με έπιασε πανικός. Πήρα άδεια για να πάω στο σπίτι, οπότε πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο Γκέτεμποργκ”, λέει η Έλενα. Στο Landvetter έμαθε την αλήθεια: «Περίμενα τη βαλίτσα μου και τότε λύγησε ο αδερφός μου. Τότε μου είπε ότι ο πατέρας μας είχε πεθάνει. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον ευατό μου, τα πάντα. Κατέρρευσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy