Μαρινέλλα: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της – «Υπάρχει ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο εξωτερικό»

από natasa

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα αποφασιστεί αν η Μαρινέλλα θα επιστρέψει στο σπίτι της ή αν θα χρειαστεί να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα παραμένει σε απλό δωμάτιο στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου θα παραμείνει για άλλες 2-3 εβδομάδες, μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Παράλληλα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό για την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

«Να πούμε ότι η Μαρινέλλα είναι καλά, συνεχίζονται να απαγορεύονται τα επισκεπτήρια. Το νεότερο που έχουμε είναι ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί η σπουδαία ερμηνεύτρια σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό. Δεν θα πούμε σε ποια χώρα» αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «το Πρωινό».

«Έχει κάνει μία πρώτη επαφή η οικογένειά της, όμως ο στόχος είναι να παραταθεί η παραμονή της στο θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. Η αποκατάστασή της θα είναι πλήρης, χρειάζεται χρόνος. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα πάει σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης ή θα πάρει εξιτήριο» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy