The Voice: Ο παίκτης με το πρόβλημα υγείας που συγκλόνισε – Η σπάνια πάθηση και η συγγένεια με την Παπαρίζου

από natasa

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής το “The Voice”. Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού ήταν ο 53χρονος, Λάμπρος Καυκούλας, ο οποίος κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές με την φωνή του, αλλά και με το πρόβλημα της υγείας του.

«Η οικογένεια μου είναι το απάνεμο λιμάνι όπου εκεί βρίσκω τη γαλήνη, τη συντροφιά και την αγάπη που ζητάει κάθε άνθρωπος. Τραγουδάω πολλά χρόνια μπροστά σε κόσμο, δηλαδή από τότε που ξεκίνησα συνεχώς είμαι μπροστά σε κόσμο, περίπου 32 χρόνια. Έχω γεννηθεί με ένα πρόβλημα στην όραση το οποίο λέγεται μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια.

Βλέπω τη ζωή διαφορετικά και έχω καταλάβει, μέσα από τα βιώματα αυτά, ότι ό,τι σου στερεί η φύση σε μια αίσθηση, σου το δίνει πολλαπλάσιο σε κάτι άλλο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ποτέ «αμάν, τι έχω πάθει», αντιθέτως προσπαθώ πάντα να είμαι ενεργός μες στη ζωή. Πιστεύω ότι οι αισθήσεις, όταν λείπει μία, προσπαθούν να καλύψουν το κενό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, όταν σου στερεί αυτό η φύση, να ακούς καλύτερα και αυτό βοηθάει και στο τραγούδι το οποίο ως ένα σημείο είναι και ακοή», είπε στην κάμερα ο διαγωνιζόμενος.

Ο Λάμπρος Καυκούλας ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι «Τζουμέρκα μου περήφανα», κάνοντας και τους 4 κριτής να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Αμέσως μετά ο διαγωνιζόμενος τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη, καθώς λόγω του προβλήματος με τα μάτια του δεν μπόρεσε να καταλάβει τι έγινε.

«Επειδή έχω ένα θέμα όρασης δεν έχω δει τι έγινε. Κάποιος να μου περιγράψει», είπε ο Λάμπρος Καυκούλας και οι κριτές τον ενημέρωσαν ότι γύρισαν όλοι.

Έχει συγγένεια με την Παπαρίζου;

Η Έλενα Παπαρίζου διεκδίκησε δυναμικά τον Λάμπρο στην ομάδα της, αναγνωρίζοντας πως ο παίκτης έχει καταγωγή από τον τόπο της. Δεν αποκλείεται να έχουν συγγενεία, καθώς όπως ανέφερε η γιαγιά της έχει παντρευτεί με «Καυκούλα». Λέτε; Πάντως επέλεξε την ομάδα της.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy