«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: «Λαχτάρισε» o Αρναούτογλου με τον παικταρά που έφτασε στα 100.000 εupώ

από natasa

Το ανατρεπτικό παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μας καθήλωσε στο επεισόδιο της 18ης Οκτωβρίου, φιλοξενώντας έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες που έχουν περάσει από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Παγανός Κουκάκης, δάσκαλος μουσικής, ξεχώρισε με τις γνώσεις του, φτάνοντας πολύ κοντά στο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η κρίσιμη στιγμή για τον υποψήφιο «Εκατομμυριούχο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το σύνθημα για την τελευταία ερώτηση, αυξάνοντας την αγωνία. Η ερώτηση ήταν: «Ποιοι φορούσαν τακούνια στην Περσία;». Η σωστή απάντηση ήταν οι Ιππείς, αλλά ο Δημήτρης δίστασε για αρκετή ώρα, παγιδευμένος ανάμεσα σε τρεις επιλογές.

Τελικά, αποφάσισε να αποχωρήσει με το ποσό των 30.000€, αφήνοντας έκπληκτο τον παρουσιαστή, καθώς είχε σκεφτεί σωστά την απάντηση. Μάλιστα, το δήλωσε αφότου είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ μερικοί θεατές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφασή του να σταματήσει, ενώ είχε τη δυνατότητα να κερδίσει περισσότερα.

Δείτε το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy