Αυτός είναι ο σύζυγος του Φώτη Σεργουλόπουλου

από natasa

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος προχώρησε χθες, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, σε πολιτικό γάμο με τον σύντροφό του στο Δημαρχείο Αθηνών.

Η είδηση ήρθε στο φως μέσω της εκπομπής «Buongiorno» στο Mega, με τη Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει πως την τελετή ανέλαβε ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας.

Παρά τη χαρμόσυνη περίσταση, ο Σεργουλόπουλος επέλεξε να κρατήσει την τελετή ιδιωτική, παραμένοντας διακριτικός σχετικά με την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, όπως έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Βαγγέλης Γερασίμου: Ο σύντροφος του Φώτη Σεργουλόπουλου

Από την Καλαμάτα, στο Λουτράκι, στην Παταγονία και στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης. Η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας πάντα γοήτευε τον φιλόδοξο νικητή του «Survivor Παταγονία», από το 2010.

«Δεν το περίμενα ότι θα κερδίσω με τίποτα. Ακόμα και εδώ που έφτασα, δεν περίμενα να φτάσω γιατί δεν είχα την πίστη που έπρεπε να έχω στον εαυτό μου. Ελπίζω μετά τη σημερινή νίκη αλλά και όλη την πορεία μου στο παιχνίδι, να κερδίσω την πίστη και την εμπιστοσύνη από πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, περισσότερο από τον πατέρα μου, που την είχε χάσει προς το πρόσωπό μου. Και γενικά από τους φίλους μου και την οικογένειά μου… Με θεωρούσαν πάντα ένα αδύναμο παιδί που δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Με το σημερινό, πιστεύω να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος (…) Νιώθω τη μοίρα μου να αλλάζει μετά τη σημερινή μέρα. Κάνω δύο δουλειές, και στο καζίνο- κρουπιέρης, και στο ξενοδοχείο-μάγειρας, για να βγάζω περισσότερα χρήματα. Ήταν πολύ δύσκολη η ζωή για μένα μέχρι τώρα. Ελπίζω να αλλάξει προς το καλύτερο»

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy