Μεγάλες χαρές για την Γιούλικα Σκαφιδά: Βάπτισε τον γιο της – Το υπέροχο διπλό όνομα που πήρε

από natasa

Η Γιούλικα Σκαφιδά βάφτισε τον γιο της και το μοιράστηκε με το κοινό μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές τρυφερές φωτογραφίες από την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από έναν μήνα στην Καλαμάτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων.

Ανάμεσα στους νονούς ήταν και η καλή της φίλη, η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ο γιος της πήρε το όνομα Άγγελος – Γεράσιμος, ένα όνομα με ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια.

«Μια ηλιόλουστη μέρα, πριν ένα μήνα, βαφτίσαμε στην Καλαμάτα τον Άγγελο – Γεράσιμο και μετά χορέψαμε στον ελαιώνα! Και ήταν όλοι εκεί! Με πολύ αγάπη και χαμόγελα ζεστά. Ευδοκία, Αλεξία, Θάνο είστε υπέροχοι νονοί! Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Η μυστικότητα και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών, διατηρώντας τη σημασία της ημέρας ιδιωτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Σκαφιδά, αν και ενεργή στα social media, προτίμησε να κρατήσει αυτήν την οικογενειακή στιγμή μακριά από το δημόσιο βλέμμα, δίνοντας έμφαση στη σημασία της οικογένειας και των κοντινών φίλων.

Το χαρούμενο κλίμα και η ξεχωριστή μέρα

Μετά την τελετή, η γιορτή συνεχίστηκε σε χαλαρό και χαρούμενο κλίμα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τον καιρό και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσέφερε ο ελαιώνας. Η ανάρτηση της Σκαφιδά έδειξε ξεκάθαρα την ευγνωμοσύνη της προς τους νονούς και όλους τους παρευρισκόμενους, υπογραμμίζοντας τη χαρά και την ευτυχία που επικρατούσε εκείνη τη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy