Δολοφόνησαν γυναίκα με μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά της

από natasa

Η άγρια δολοφονία μίας ηλικιωμένης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα, απασχολεί από το βράδυ του Σαββάτου (12.10.2024) τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη γυναίκα, 84 ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα, με την ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και οι συγγενείς της ειδοποίησαν την αστυνομία για να πάει στο σπίτι της.

Ο ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε μαζί με αστυνομικούς και έναν κλειδαρά στο διαμέρισμα και αφού άνοιξαν την πόρτα βρήκαν πεσμένη και νεκρή την 84χρονη, ενώ υπήρχαν ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια. Ωστόσο δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ και η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αν και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή.

Στο σημείο έφτασαν άνθρωποι της σήμανσης, καθώς και Ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι ή κατσαβίδι και ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει τουλάχιστον από την προηγούμενη μέρα το μεσημέρι.

Θα ακολουθήσει νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, που θα δώσει περισσότερα στοιχεία για το βίαιο θάνατό της. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και, σύμφωνα με το Lamiareport, διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Λουτρόπολη τα τελευταία 10 χρόνια.

Ήταν άνθρωπος ανοικτός στον κόσμο, κοινωνική για αυτό και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, για περισσότερο από ένα 24ωρο, ανησύχησαν οι άνθρωποι που την έβλεπαν και ειδοποίησαν τις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy