Λάμπει από χαρά η Πέγκυ Ζήνα: Η κόρη της έγινε 13 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της – «Σαν σήμερα γεννήθηκες ζωή μου και γιορτάζει ο κόσμος όλος»

από natasa

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα είχε τα γενέθλιά της όπου έγινε 13 ετών.

Το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία που τη βλέπουν να μεγαλώνει και έκανε αναρτήσεις στο Instagram με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα.

Η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της, Ηλέκτρα, στα Instagram Stories, στην οποία τις βλέπουμε να ποζάρουν μαζί στο ασανσέρ, όπου η τραγουδίστρια σημείωσε: «Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος όλος. Χρόνια πολλά ζωή μου σε λατρεύω».

Λίγη ώρα αργότερα, η τραγουδίστρια σημείωσε πάλι στο Instagram για την κόρη της, Ηλέκτρα: «Σαν σήμερα γεννήθηκες ζωή μου και γιορτάζει ο κόσμος όλος. Τώρα πότε έγινες 13 από 3 αλήθεια δεν το κατάλαβα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όσο κι αν μεγαλώσεις και γίνεις δυνατή χωρίς να με χρειάζεσαι, εγώ θα περπατώ πάντα δίπλα στη σκιά σου. Θα ‘χεις πάντα αγάπη να σαι ασφαλής κι άμα φοβηθείς θα δεις, εγώ κοντά σου θα μαι να χαμογελώ. Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε πάντα ευτυχισμένη και γερή. Σε λατρεύουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official)

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε στο Instagram την τούρτα γενεθλίων που ετοίμασε για την κόρη του, η οποία είχε πάνω μια εικόνα της από το γήπεδο του Ολυμπιακού και από κάτω έγραψε: «Χρόνια πολλά λατρεία μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liras (@giorgosliras)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy