Άρης Σερβετάλης: “Ήμουν στο περιθώριο και όταν είχα κόκκινα μαλλιά και τώρα που πιστεύω στο Θεό”

από natasa

Ο Άρης Σερβετάλης βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

«Υπάρχει αμηχανία τις συνεντεύξεις. Μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις πράγματα…» τόνισε ο ίδιος αρχικά στους παρουσιαστές.

Ο Α. Σερβετάλης δήλωσε με αφορμή την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση πως: «Μ’ αρέσει να μπαίνω σε διαδικασία αλλαγής».

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποχώρησή του, το 2021, από την παράσταση «Ρινόκερος», λόγω της απαγόρευσης εισόδου στο θέατρο σε ανεμβολίαστους ανθρώπους: «Όταν πρέπει να πάρεις θέση σε κάποια διλήμματα, εκεί αναγκαστικά λες ότι εγώ πιστεύω αυτό και το άλλο δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ασχέτως αν είναι σωστή ή όχι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο έξι μήνες πριν παρθεί αυτή η απόφαση από την κυβέρνηση, να διαχωρίζονται οι θεατές σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είχα πει τότε στην παραγωγή και στον καλλιτεχνικό διευθυντή ότι εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω, δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό. Μου είπαν ότι αυτό είναι τρέλα και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και όταν έγινε τούς είπα ότι πρέπει να φύγω». Μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «το να διαχωρίζονται οι άνθρωποι δεν με αντιπροσωπεύει».

Για τους δημοσιογράφους που προσπαθούν να πάρουν δηλώσεις στον δρόμο σημείωσε: «Ο άλλος σπούδασε για να περιμένει κάτω από το σπίτι μου για δήλωση. Δεν θα δεχόμουν να το κάνω».

Ο Άρης Σερβετάλης αναφέρθηκε στην σχέση του με την θρησκεία: «Στη θρησκεία βρήκα τη συνταγή για να γνωρίσω τον εαυτό μου».

Τόνισε πως η πίστη είναι δώρο που σου δίνεται και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι όταν άρχισε να μοιράζεται την πίστη του: «Οι άλλοι άρχισαν να το βλέπουν ότι έχω τρελαθεί, έχω καεί, πάει αυτός έχει λαλήσει τελείως και δεν επικοινωνεί. Οι φίλοι μου είπανε ότι έχω ξεφύγει τελείως. Εγώ είπα ότι είχα ξεφύγει και τώρα κάπως έρχομαι.

Τώρα είναι αντιστρόφως ανάλογα τα πράγματα. Παλιά ήμουν με κόκκινα και μπλε μαλλιά πριν από το “Είσαι το ταίρι μου” κι ήμουν στο περιθώριο και τώρα λες… Ορθοδοξία, Θεός, σχέση, βιωματικά πράγματα κι είμαι πάλι στο περιθώριο».

Ο κ. Σερβετάλης ανέφερε πως ο καθένας θα τον βρεί τον δρόμο του και σημείωσε πως το άγχος του να πετύχεις σε οδηγεί στο να χάσεις τελικά «την ουσία της ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy