Φωτιά στον Πειραιά: Μαύροι καπνοί σκέπασαν το λιμάνι! – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

από natasa

Το 112 έστειλε μήνυμα για τη φωτιά στον Πειραιά. Η προειδοποίηση για τους κατοίκους της Αθήνας.

Προειδοποιητικό μήνυμα για την εν εξελίξει φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά έστειλε το 112, προτρέποντας τους κατοίκους της Αθήνας να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα λόγω του καπνού.

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά στην οδό Κέκροπος πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα, ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το 112 στο μήνυμά τους στους κατοίκους της Αττικής

Φωτιά τώρα σε αποθήκη στον Πειραιά: Κλειστοί δρόμοι στην περιοχή

Φωτιά τώρα σε αποθήκη στον Πειραιά έχει κινητοποιήσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή για να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι πρώτες αναφορές από την Πυροσβεστική σχετικά με τη φωτιά τώρα στον Πειραιά, διευκρινίζουν πως εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, ενώ επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Η φωτιά έχει προκαλέσει πυκνούς μαύρους καπνούς στην περιοχή του Πειραιά, ενώ υπάρχει κίνδυνος και για τα διπλανά κτίρια.

Όπως αναφέρθηκε, η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς στον Πειραιά, για να μην υπάρξει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή.

«Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αποθήκη, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της Δ. Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου, στην περιοχή του Πειραιά» αναφέρει η Τροχαία με τη σειρά της.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy