Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου: “ΝΤΡΟΠΗ! Είστε όλοι ένοχοι”

από natasa

Ξέσπασε η η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Η γνωστή influencer ξεκίνησε το βίντεο εκφράζοντας τον προβληματισμό της, λέγοντας οργισμένη: “Είμαι όλη μέρα, κάθε μέρα και βλέπω στις ειδήσεις για το περιστατικό με το 14χρονο κοριτσάκι. Έχω να πω ότι είστε όλοι ένοχοι, όλοι ένοχοι, όλοι! Από τα παιδιά που τη χτύπησαν μέχρι τα παιδιά που απλά κάθονταν σταυροπόδι. Να σας φέρουμε και ποπ κορν να δείτε την ταινία. Σας άρεσε; Ακόμα και οι γονείς των παιδιών που καθόντουσαν και κοιτούσαν είναι ένοχοι. Είστε όλοι ένοχοι, γιατί άκουσα γονείς να λένε ότι ‘το δικό μου παιδί δεν έκανε τίποτα, δεν έχει εμπλακεί’. Αυτό έχει εμπλακεί αγάπη μου, έχει εμπλακεί με το να καθόταν να κοιτάει να την σαπίζουν στο ξύλο. Έχει εμπλακεί γιατί δεν του έχεις μάθει ότι αυτό που βλέπει είναι κάτι κακό, ότι αυτό που βλέπει είναι κάτι απαράδεκτο, το 14χρονο να δέρνει ένα άλλο 14χρονο. Για ποιο λόγο;”

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “Κάθομαι και βλέπω τις ειδήσεις για να καταλάβω για ποιο λόγο το χτυπήσανε. Ρε πάτε καλά; Ρε είστε με τα καλά σας; Άκουσα επειδή ήταν όμορφη και είναι απουσιολόγος. Ρε είστε με τα καλά σας; Και καθόσασταν και κοιτούσατε; Τι δεν έχει εμπλακεί αγάπη μου το παιδί σου; Το έχεις μάθει ενσυναίσθηση; Του έχεις μάθει ότι αυτό που βλέπει είναι κακό; Όχι του παρατάς το κινητό και του λες ‘άσε με ήσυχη’. Τιμωρία τα έχετε βάλει ποτέ τα παιδιά σας για κάτι που έχουν κάνει ή λέτε ‘άσε μην ακούω την γκρίνια της, ας πάρει το κινητό και ας κάνει ό,τι θέλει’ Ρε είστε γονείς εσείς;”

Στη συνέχεια του βίντεο, η Βρισηίδα Ανδριώτου επεσήμανε σε αυστηρό τόνο: “Κάνετε παιδιά απλά για να κάνετε; Σε ψυχολόγο πρέπει να πάτε για να κάνετε παιδιά, να πάρετε έγκριση από ψυχολόγο και μετά να κάνετε παιδιά. Είστε αναίσθητοι οι γονείς! Είστε αναίσθητοι που δεν έχετε μάθε τα παιδιά σας ότι αυτό που έχει γίνει είναι κάτι κακό. Και το παιδί που τη σάπισε στο ξύλο και ευχόταν την κηδεία της… Είσαι κοπέλα μου καλά στα μυαλά σου; Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο ζούμε, τι έχετε πάθει όλοι. Τα παιδιά έχουν ζαβλακωθεί από τα κινητά. Αν αυτό βίντεο το βλέπουν γονείς αυτή τη στιγμή παρακαλώ, πάρα πολύ πάρτε το κινητό. Δεν έχεις κανέναν έλεγχο στο να βλέπεις τι βλέπει (σ.σ. το παιδί σου), τι κάνει, οτιδήποτε. Δυστυχώς υπάρχουν προφίλ που δείχνουν κάτι καλό στο Instagram ή στο Tik Tok. Υπάρχουν άτομα που κάνουν influence στα παιδιά κάτι πάρα πολύ άσχημο. Δεν είμαι περήφανη για αυτούς τους ανθρώπους που είναι εκεί έξω, τη μουσική που ακούνε, που μιλάνε μόνο για όπλα, ναρκωτικά και δεν ξέρω γω τι άλλο ακούνε. Απαράδεκτο να μην έχεις έλεγχο στο τι ακούει και τι βλέπει το παιδί σου και τα παιδιά να μην έχουν ενσυναίσθηση. Είστε με τα καλά σας;”

“Είμαι έξαλλη με αυτό το γεγονός, γιατί θέλω να κάνω παιδιά στο μέλλον. Πού θα φέρω το παιδί μου; Το παιδί μου σίγουρα δε θα είναι από αυτό που θα πλακώνει στο ξύλο κάποιον, γιατί θα το έχω μάθει σωστά. Η εκπαίδευσή του θα είναι σωστή από την πλευρά μου ως μητέρα, γιατί έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Αγαπάω τα παιδιά και ξέρω πώς να συμπεριφέρομαι και πώς να τα μεγαλώσω. Έχω μεγαλώσει πάρα πολλά παιδιά ως βρεφονηπιοκόμος, οπότε (σ.σ. το παιδί μου) θα είναι το παιδί που θα το πλακώνουν στο ξύλο. Μάθετε να σέβεστε! Γονείς μάθετε τα παιδιά σας να φέρονται” είπε, μεταξύ άλλων, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

@vrisiida_andrio ΝΤΡΟΠΗ!!! #foryou #foryoupagе #fyp #trend ♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy