Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Παράτησα το αμάξι μου, με πήγαν στο νοσοκομείο…»

από natasa

Σε μια ειλικρινή και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Νίκο Γεωργιάδη για το περιοδικό ΟΚ!, η Δανάη Μπάρκα μίλησε ανοιχτά για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει.

Μίλησε επίσης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, τον οποίο θεωρεί δεύτερο πατέρα της, αποκαλύπτοντας πόσο πολύ την επηρέασε αυτή η δοκιμασία.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έσπευσε από την πρώτη στιγμή, κοντά του, στο νοσοκομείο. Για την ίδια ο δημοφιλής ηθοποιός, είναι όπως έχει πει, ο δεύτερος πατέρας της. Η παρουσιάστρια, μετά και από τον χωρισμό των γονιών της, μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Οι δυο ηθοποιοί, που παραμένουν έως σήμερα αχώριστοι, συνδέονται εδώ και χρόνια με μια πολύ στενή και ισχυρή φιλία.

Μιλάς για τη νοσηλεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το έμαθα σε ένα γύρισμα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το Night Out. Παράτησα το αμάξι μου, με πήγαν στο νοσοκομείο… είναι κάποια γεγονότα που συμβαίνουν για να σου θυμίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι όχι. Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους; Πάντα κλονισμένη ήταν.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy