Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας»

από natasa

«Πάντα η Μαρινέλλα στον παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο. Αυτό μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Φαίη Σκορδά.

Αρκετοί καλλιτέχνες τοποθετούνται δημοσίως για το ατυχές συμβάν των τελευταίων ημερών που έλαβε χώρα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με πρωταγωνίστρια την Μαρινέλλα. Σήμερα, ο φίλος της, Λάκης Λαζόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno», και μίλησε για το δικό του βίωμα σε σχέση με την περιπέτεια υγείας της θρυλικής τραγουδίστριας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μαρινέλλα

Συγκινημένος ο παρουσιαστής δήλωσε στην κάμερα του MEGA πως η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή και κατέπληξε τα πλήθη. «Πραγματικά το κοινό την αποθέωσε σαν να έκανε φινάλε» ενώ ήταν η έναρξη της συναυλίας, είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος. Στην πορεία, όσο αυτή άρχισε να μην αισθάνεται καλά, «όλο το κοινό κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας»

Μάλιστα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήθελε ενστικτωδώς να τρέξει να τη βοηθήσει, αλλά δεν το έκανε γιατί γνωρίζει την Μαρινέλλα καλά, κι έτσι γνωρίζει εξίσου καλά κι ότι «η γυναίκα αυτή ό,τι ζει, το ζει μόνη της με τις δυνάμεις της, με τη μοναδική φωνή της και το ταλέντο της – το μοναδικό αυτό ταλέντο που υπερβαίνει τον χρόνο. Ηταν σοκαριστικός ο τρόπος που έπεσε στη σκηνή. Έπεσε θεατρικά, ήρεμα, δεν ξέρω πώς το έκανε».

«Πάντα η Μαρινέλλα στον παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο. Αυτό μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν».

Επιπλέον, σε σχέση με το πάθος της καλλιτέχνιδος για την τέχνη της, είπε πως ενώ είχαν μαζευτεί όλοι δίπλα της κι ενώ βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση το μεγάλο της άγχος ήταν να ρωτάει τον Αντώνη Ρέμο τι πρόκειται να συμβεί με τις παραστάσεις και τις ημερομηνίες. Ο ηθοποιός τόνισε επίσης το γεγονός πως μέχρι τελευταίας ρανίδας δυνάμεως η Μαρινέλλα παρέμεινε πάνω στην σκηνή.

Η κριτική στο Ηρώδειο

Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε και σε σχέση με τις υποδομές του Ηρωδείου. Μάλιστα, σε σχέση με αυτές είπε χαρακτηριστικά πως ο πολιτιστικός χώρος δεν διαθέτει ούτε ασθενοφόρο, αλλά ούτε καν φαρμακείο. Μάλιστα, έθιξε το γεγονός πως  η απόφαση να αποχωρήσει ο κόσμος εκείνη την στιγμή, ήταν εντελώς λανθασμένη, καθώς δεν μπορύσε να περράσει το ασθενοφόρο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy