Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Παρασκευή Κερασιώτη για τον χαμό του πατέρα της – “Είναι πάρα πολύ δύσκολο…”

από natasa

Συγκινημένη η παίκτρια του Survivor με την αναφορά στην οικογένειά της και τον λόγο που πήρε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της, μετά την απώλεια του πατέρα της, ενώ ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στην μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας και όπως εξομολογήθηκε, αυτός είναι και ο λόγος που έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Μου λείπει πάρα πολύ ο μπαμπάς μου. Τώρα τα Χριστούγεννα κλείνει τρία χρόνια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτή τη στιγμή μου έχει μείνει μόνο η μαμά μου και ο λόγος που είμαι εδώ είναι η μαμά μου. Δεν έχω μείνει ποτέ μακριά από τους δικούς μου και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε με δάκρυα η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Νιώθω ότι όσα μου έχει προσφέρει η μαμά μου θέλω να της τα προσφέρω εγώ αυτή τη στιγμή γιατί έχει διάφορα προβλήματα υγείας…», συμπλήρωσε η παίκτρια του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy