Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης: “Γιατί είσαστε εσείς εκεί κι εγώ εδώ;”

από natasa

Την καλημέρα του από το σπίτι του είπε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μία διαφορετική έναρξη έκανε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς καλημέρισε τους τηλεθεατές από το σπίτι του!

Μία διαφορετική έναρξη έκαναν το πρωί της Τρίτης (24/9) ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε την πρώτη καλημέρα της ημέρας από το σπίτι του, με όλους να αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος που τον κράτησε μακριά από το στούντιο της εκπομπής και εκείνον να εξηγεί τι έχει συμβεί.

«Καλημέρα, παιδιά! Γιατί είσαστε εσείς εκεί κι εγώ εδώ από το σπίτι μου; Τι γυρεύω εγώ εδώ; Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί. Το ένα είναι να ξύπνησα αργά και να υπήρχε συνεργείο εδώ πέρα έτοιμο. Το δεύτερο ήταν να μην είμαι σπίτι μου και να την έχω κοπανήσει, να έχω πάει κανένα ταξίδι. Αποκλείεται αυτό», ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Το τρίτο είναι για τέταρτη φορά να με επισκέφθηκε. Ποιος; Δεν με ρωτήσατε. Ο κορονοϊός!», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» στον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου που τον παρακολουθούσαν από το πλατό.

«Χθες από το μεσημέρι ήμουν πολύ περίεργα με πυρετό και τέτοια. Μου λέει η γυναίκα μου: δεν κάνεις ένα τεστ; Το έκανα και βγήκε θετικό για τέταρτη φορά. Είμαι μια χαρά, όλα θα πάνε καλά», κατέληξε στην περιγραφή του ο Γιώργος Παπαδάκης και ξεκίνησε με τη θεματολογία της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy