“Άναψαν τα αίματα” μεταξύ Κούγια και Χρηστίδου – «Σε μπουζουκομάγαζα εργαζόταν και ο σύζυγος σας»

από natasa

Με τον Αλέξη Κούγια μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφορικά με την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (21.09.2024) ο Αλέξης Κούγιας με την παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρεται στην προκλητική συμπεριφορά του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα να πάει στα μπουζούκια λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Την αντίδραση του δικηγόρου προκάλεσε η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά στην παρουσιάστρια κάνοντάς της μία ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Καλά, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι επιβιώνεις και χωρίς τα μπουζούκια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που βγαίνει. Κι αυτό δε το λέω μόνο για τον κύριο Λύτρα. Βλέπω πάντα να υπάρχει η πλευρά του θύματος, που φοβάται, που δε μιλάει, που μένει σπίτι του, που απευθύνεται στη νομική εδώ, και από την άλλη η πλευρά του θύτη που μιλάει παντού» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με τη σειρά του ο Αλέξης Κούγιας της απάντησε: «Γιατί έχετε αυτή την ιερή αγανάκτηση; Να μιλήσουμε ήρεμα».

Στη συνέχεια η στιχομυθία πήγε ως εξής:

Αλέξης Κούγιας: «Εσείς γνωρίζετε τι κάνει στο σπίτι της, στο κρεβάτι της, τι κάνει και τι ώρα βγαίνει η κυρία Λύτρα; Γνωρίζετε τι κάνει και πως διασκεδάζει;» είπε στη συνέχεια ο ποινικολόγος.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Συγγνώμη, αυτό το λέτε σε αντιπαράθεση με το ότι πήγε στα μπουζούκια ο κύριος Λύτρας; Δε θεωρείται ότι προκαλεί; Δεν είπα ότι είναι παράνομο»

Αλέξης Κούγιας: «Εσείς προσωπικά είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια. Παντρευτήκατε έναν άνθρωπο που εργαζόταν εκεί»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όχι ιδιαίτερα. Όχι όση φαντάζεστε»

Αλέξης Κούγιας: «Στα μπουζούκια εργαζόταν ο σύζυγός σας»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ ξημεροβραδιαζόμουν εκεί»

Αλέξης Κούγιας: «Σε μπουζουκομάγαζα εργαζόταν»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είχε δείρει όμως κάποιον

Αλέξης Κούγιας: «Όποιος δέρνει δεν πηγαίνει στα μπουζούκια; Στα μπουζούκια πηγαίνεις όταν έχεις ντέρτια. Εμείς είμαστε από λαϊκές γειτονιές. Ο Λύτρας έχει ντέρτια. Και πήρε την κόρη του να πάει να διασκεδάσει. Δεν πήρε καμία με πλαστικές να πάει να κάνει φιγούρα, όπως κάνουν πολλοί»

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy