Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα – «Το μυαλό μου δεν είναι εδώ»

από natasa

Ούτε καν μία εβδομάδα κατάφερε να συμπληρώσει ο Τάσος Πάνας στο Survivor και στο συμβούλιο του νησιού την Παρασκευή το βράδυ (20/9) ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο συγκεκριμένος παίκτης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε πει πως οι συνθήκες και το πως εξελίσσεται το παιχνίδι, δεν του ταιριάζουν και πως ήθελε να φύγει. Τότε οι συμπαίκτες του και η παραγωγή κατάφεραν να τον πείσουν να δοκιμάσει λίγο ακόμα τις αντοχές του, όμως ο 38χρονος γυμναστής της κίτρινης ομάδας είχε αλλού το μυαλό του.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/9 ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας Γιάννης Γρυμανέλης αναφέρθηκε στην καλή διαπραγμάτευσή που είχε την προηγούμενη ημέρα και τάισε πίτσα τους Τίγρεις, ενώ από την άλλη πλευρά η αρχηγός των πράσινων Ελένη Κατσάρα υπερασπίστηκε τη θέση της να επιλέξει το σεντούκι με τις καρύδες με τους συμπαίκτες της όμως να διαφωνούν μαζί της.

Πάντως αν και φαγωμένοι στο κλίμα στους Τίγρεις δεν είναι και το καλύτερο με τη Γεωργία Γεωργοπούλου να ανακοινώνει στους συμπαίκτες της ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει μαζί τους και την Γεσθημανή Κουτούζογλου να ξεσπάει. Η 36χρονη υπαξιωματικός ειδικών δυνάμεων εκνευρίστηκε στην παραλία της κίτρινης ομάδας, με αφορμή τις μερίδες του φαγητού, προσπαθώντας να εξηγήσει πώς θεωρεί ότι πρέπει να μοιράζεται και να μαγειρεύεται η τροφή. Η Γεωργία αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η συμπαίκτριά της πρέπει να δίνει οδηγίες για το πώς θα πρέπει να φάνε, με τη Γεσθημανή να βάζει τις φωνές.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε στο νησί της εξορίας. Η Εκατερίνα και Μαρία Κερασιώτη τα έχουν με την Χριστιάνα, με την 22χρονη πρωταθλήτρια fitness να κατηγορεί τους υπόλοιπους ότι δεν έχουν ομαδικότητα και πως ο καθένας κάτι ότι θέλει. «Δεν θα εκνευριστώ τώρα μιας και δεν είμαι σε κάποια ομάδα, θα εκνευριστώ αργότερα», δήλωσε στην κάμερα του Survivor.

Σε ότι αφορά τον αγώνα ασυλίας οι Πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν άνετα με 7-3 τους Κίτρινους, με τον Γιώργο Λιανό να ενημερώνει τους Τίγρεις ότι θα πρέπει βγάλουν τους υποψήφιους για αποχώρηση και πως ο ένας από αυτούς, θα φύγει από το παιχνίδι.

Οι δουλείες στην πράσινη καλύβα ήταν το θέμα που φάνηκε να ενοχλεί κάποιους από την ομάδα.

Στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού οι survivors αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν την πρώτη εβδομάδα επιβίωσης και συμβίωσης στη παραλία. Ήδη κάποιοι έχουν επιλέξει τις κλίκες τους, αλλά και την στρατηγική που θα ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Στην πρώτη ψηφοφορία της χρονιάς στην κάλπη οδηγήθηκαν οι Τίγρεις και αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο δύο υποψήφιους τον Τάσο Πανά με 8 ψήφους και τη Γεωργία Γεωργοπούλου, την οποία ψήφισε ο Τάσος.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξαφνιάζει το αποτέλεσμα. Θα έρθω σε εσένα γιατί υποβόσκει μία αίσθηση στρατηγικής από την ομάδα σου. Θέλεις να μας πεις;» είπε απορημένος ο Γιώργος Λιανός.

Όμως ο Τάσος εξήγησε πως δεν υπάρχει καμία στρατηγική χαρακτηρίζοντας μεγαλοψυχία την απόφαση της ομάδας του αφού ο ίδιος είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να φύγει καθώς ένιωσε πως το νησί και οι συνθήκες που επικρατούν με τους παίκτες δεν του ταιριάζουν καθόλου.

«Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. Απλά βλέπουν ότι το σώμα μου είναι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Δεν συνάδει το μυαλό να είναι εκεί και το σώμα μου εδώ… Όσοι έχετε παιδιά, καταλαβαίνετε τη θέση μου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σας και να πάτε μέχρι εκεί που σας πηγαίνει η αξιοπρέπειά σας» είπε ο Τάσος λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός προετοίμασε τους παίκτες ότι τη Δευτέρα (23/9) τους περιμένει μια ανατροπή, χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy