Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε – Τα πάνω κάτω με την απόφαση της παραγωγής

από natasa

Με ανατροπές και εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του «Survivor» το βράδυ της Δευτέρας (16/09).

Στο πρώτο συμβούλιο, Αετοί και Τίγρεις ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό, πως θα έπρεπε αρχικά να βγάλουν έναν αρχηγό για κάθε ομάδα.

Οι Αετοί λοιπόν ψήφισαν για αρχηγό τους την Ελένη και οι Τίγρεις αντίστοιχα τον Γιάννη.

 

Στη συνέχεια, η παραγωγή επεφύλασσε μια ακόμα έκπληξη τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές. Οι δύο αρχηγοί θα έπρεπε να κρατάνε μια δάδα και στη συνέχεια να ανάβουν την δάδα ενός συμπαίκτη τους, σε ένδειξη εμπιστοσύνης. Ο παίκτης κάθε ομάδας, που θα έμενε χωρίς φωτιά θα αγωνιζόταν αυτόματα σε μία μονομαχία για την παραμονή του.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου ήταν οι δύο παίκτριες, που είδαν την δάδα τους σβηστή. Στη μονομαχία, που ακολούθησε κρίθηκε η παραμονή των δύο κοριτσιών στο «Survivor».

Τελικά, η Εκατερίνα από τους πράσινους δεν κατάφερε να επικρατήσει στην μονομαχία και έτσι είδε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την πόρτα της εξόδου…

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε λίγα μόλις λεπτά μετά την αποχώρηση με την Λιντβίνοβα να μεταφέρεται σε μια ερημική παραλία με λιγοστές προμήθειες. Η παίκτρια θα παραμείνει εκεί, όσο οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θεωρούν, ότι έχει έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Η συνέχεια στις οθόνες μας στο αυριανό (17/09) επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy