Μεγάλες χαρές για την Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα – «Ο Πάρης θα αποκτήσει…»

από natasa

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στο Gender reveal πάρτι που διοργάνωσε η κολλητή φίλη της influencer, Ντόρις.

Πιο συγκεκριμένα, η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη διοργάνωσε ένα πάρτι με προσκεκλημένους όλους τους φίλους για να μάθουν το φύλο του μωρού της. Η Ντόρις μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη περιμένουν κοριτσάκι και την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως θα βαφτίσει το μωρό μαζί με τις άλλες δύο κολλητές της, την Στέλλα και τη Λένια ενώ έγραψε: «ανυπομονώ να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας.Σ’ αγαπώ!!! (P.S: Ο Πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδελφή)»

@j.touni @Ntorisilektra ανυπομονώ να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας🥹🩷 Σαγαπώ!!! (P.S: Ο πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδελφή) #fyp #foryou #viral #genderreveal #itsagirl ♬ original sound – Ioanna Touni

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy