«Η χαρά μου δεν περιγράφεται»: H Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στις Βρυξέλλες και μας δείχνει τη θέα από το γραφείο της

από natasa

Τα καθήκοντά της στην Ευρωβουλή ανέλαβε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα η Ελεονώρα Μελέτη.

Το απόγευμα της Τρίτης, η πρώην παρουσιάστρια και νυν Ευρωβουλετής της ΝΔ μοιράστηκε στο Instagram της φωτογραφία από το γραφείο της στις Βρυξέλλες, δηλώνοντας έτοιμη και γεμάτη όρεξη να αναλάβει τα καθήκοντά της.

“Office of the day δε λένε στο Instagram? Office για τα επόμενα 5 χρόνια… λοιπόν… Ο καιρός είναι μουντός, βρέχει… αλλά μέσα μου εγώ νιώθω να έχω έναν υπέροχο ελληνικό ήλιο! Μια όρεξη για δουλειά, ένα μόνιμο καλοκαίρι δημιουργικότητας όπου οι ιδέες ανατέλλουν αλλά δε δύουν όπως τα γλυκά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα! Σήμερα ξεκίνησε η δίκη μας σεζόν… και η χαρά μου δεν περιγράφεται…”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη η οποία έχει κλείσει τα σχόλια στις αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα.

Πλέον η Μελέτη καλείται να αλλάξει εντελώς τόσο τον τρόπο ζωής της όσο και το look της, σε σχέση με τις εμφανίσεις που έκανε στις τηλεοπτικές εκπομπές της. Όπως είδαμε στην φωτογραφία μέσα στο γραφείο της, η ίδια έχει υιοθετήσει ένα κομψό office look με παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy