Καμαρώνει τα παιδιά του από ψηλά ο Αίας Μανθόπουλος: Μετά το μετάλλιο της Λήδας και ο 18χρονος Χρήστος τον κάνει περήφανο

από natasa

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και αφήνοντας πίσω του μια αγαπημένη οικογένεια. Αν και πλέον τους παρακολουθεί από ψηλά, σίγουρα νιώθει περήφανος για τα σπουδαία επιτεύγματα των παιδιών του.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η πρόσφατη επιτυχία της 19χρονης κόρης του, Λήδας, η οποία κατάφερε να συγκινήσει όλη την Ελλάδα. Η χαρισματική Λήδα Μανθοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων στην κατηγορία Τ38 των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Τα «βήματα» του μπασκετμπολίστα Χρήστου Μανθόπουλου

Δεν είναι μόνο η Λήδα, ωστόσο, που κάνει μεγάλα «βήματα» στη ζωή της. Υπάρχει, ασφαλώς, και ο 18χρονος Χρήστος Μανθόπουλος, ο οποίος το καλοκαίρι αυτό πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να δίνει την ευκαιρία στον νεαρό μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχει ακολουθήσει την ομάδα και στην προετοιμασία.

Ο Χρήστος Μανθόπουλος, μάλιστα, συμμετείχε και στο πιο πρόσφατο φιλικό χθες (1/9) το απόγευμα με το Λαύριο εκτός έδρας. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι επικράτησε άνετα με 82-56 και ο 18χρονος είδε τον Ιταλό τεχνικό να τον ρίχνει στη «μάχη», σκοράροντας ένα καλάθι και συνεχίζοντας τη δική του πορεία προόδου.

Τα παιδιά του Αίαντα Μανθόπουλου είναι αναμφισβήτητο, ότι έχουν… κλίση στον αθλητισμό και είναι σίγουρο, ότι θα ήταν περήφανος για την ποεία και τα επιτεύγματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy