544
Είτε βράζεις αυγά για το διάσημο γιορτινό ορεκτικό σου, είτε απλά για να τα πάρεις ως σνακ στο γραφείο, το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο: Το καθάρισμά τους είναι συχνά δύσκολο και χρονοβόρο. Κι όμως υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γλιτώσεις την ταλαιπωρία!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό που βράζουν τα αυγά και ύστερα να τα μαγειρέψεις ως συνήθως. Με το κόλπο αυτό το pH των αυγών θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μία κίνηση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Πώς τα παζλ βοηθούν στην ανάπτυξη των παιδιών
- Βιταμίνη C και καλλυντικά: 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε
- 5 φράσεις που δεν πρέπει να πεις σε ένα παιδί που φοβάται
- Πεντανόστιμα χειμωνιάτικα μάφιν με μήλο και κανέλα
- Πέντε δημιουργικοί τρόποι για να κάνετε τα παιδιά σας να φάνε λαχανικά
Όχι μόνο θα τελειώσεις το μαγείρεμα σε χρόνο ρεκόρ, αλλά θα απαλλαχθείς και από το άγχος μήπως κάποιος καλεσμένος σου φάει κάποιο τσόφλι, που ξέμεινε σε αυγό που δεν καθάρισες με ιδιαίτερη επιτυχία!