Αλέν Ντελόν: Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του και ο γιος που δεν αναγνώρισε ποτέ

από natasa

Ο Αλέν Ντελόν έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών, έχοντας ζήσει μία ζωή γεμάτη επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και θυελλώδεις έρωτες στην προσωπική του ζωή.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εκτός από πολύ καλός και επιτυχημένος ηθοποιός, είχε και μία αγγελική εμφάνιση, συνδυασμός που έκανε πολλές γυναίκες να τον θέλουν.

Οι γυναίκες της ζωής του

Ο Αλέν Ντελόν έζησε μεγάλους έρωτες, πολλοί απο τους οποίους είναι γνωστοί, όπως αυτός με την επίσης ηθοποιό Ρόμι Σνάιντερ. Οι δυο τους θα γνωριστούν το 1958 και θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία “Χριστίνα”.

Θα γίνουν ζευγάρι το 1959 και θα χωρίσουν το 1963, ενώ θα παραμείνουν καλοί φίλοι. Ο Γάλλος σταρ του κινηματογράφου φαίνεται πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ ουσιαστικά το άδοξο τέλος της σχέσης τους και δεκαετίες αργότερα θα μιλούσε για την αγάπη που της είχε.

Στη συνέχεια της ζωής του θα συναναστραφεί με πολλές γυναίκες, μεταξύ αυτών: Μιρέιγ Νταρκ, Τζέιν Φόντα, Δαλιδά και Ανν Παριγιό.

Τα τρία παιδιά
Στις 13 Αυγούστου του 1964 θα παντρευτεί την Ναταλί Μπαρτελεμί και στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 θα γεννηθεί ο γιος τους Άντονι Ντελόν. Το 1969 το ζευγάρι θα χωρίσει και επίσημα. Αυτός ήταν ο μόνος γάμος του Αλέν Ντελόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Το 1987 ο ηθοποιός θα γνωρίσει την Ροζαλί βαν Μπρέμεν, μοντέλο από την Ολλανδία. Το ζευγάρι θα αποκτήσει δυο παιδιά: την Ανούσκα Ντελόν το 1990 και τον Αλέν Φαμπιάν Ντελόν το 1994. Το μοντέλο και ο ηθοποιός θα χωρίσουν το 2001.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Ο γιος που δεν αναγνώρισε

Παρ’ ότι ο Αλέν Ντελόν έχει αναγνωρίσει τρία παιδιά, όλα δείχνουν πως ο αστέρας του γαλλικού σινεμά είχε ακόμα ένα γιο.

Ο Κριστιάν Άαρον Μπουλόν, γνωστός ως Άρι Μπουλόν, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1962 στο Παρίσι. Μητέρα του ήταν η Γερμανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Nico, η οποία πέθανε στην Ισπανία τον Ιούλιο του 1988.

Ο Ντελόν μπορεί να μην τον αναγνώρισε ποτέ ως παιδί του, όμως η μητέρα του ηθοποιού Έντιθ και ο δεύτερος σύζυγός της, Πολ Μπουλόν, μεγάλωσαν τον Άρι, ο οποίος στη συνέχεια πήρε και το επώνυμο του πατριού του ηθοποιού.

Το 2001 και το 2019, ο Μπουλόν προσπάθησε να μηνύσει τον σταρ του γαλλικού κινηματογράφου για την αναγνώριση της πατρότητας αλλά χωρίς επιτυχία.

Στις 20 Μαΐου του 2023 ο Άρι Μπουλόν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Παρίσι, σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με τη Le Parisien το σώμα του βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση στο σαλόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη céhnotaphes (@cehnotaphes)

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy