Δύσκολες ώρες για την Ελένη Ράντου: «Καλό σου ταξίδι υπέροχο πλάσμα, δεν σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου»

από natasa

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, η Ελένη Ράντου εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της γνωστής ενδυματολόγου Έβελυν Σιούπη.

Η Έβελυν Σιούπη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, είχε συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες ηθοποιούς και είχε αφήσει το στίγμα της σε μεγάλες παραγωγές, όπως «Το δις εξαμαρτείν» και «Ντόλτσε Βίτα».

Η Ελένη Ράντου, μόλις ενημερώθηκε για την απώλεια της ταλαντούχας ενδυματολόγου, ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, αποχαιρετώντας την Έβελυν Σιούπη και εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη για την απώλεια μιας σημαντικής συνεργάτιδας και φίλης.

«Γιατί το καλοκαίρι να φεύγουν τόσοι άνθρωποι της τέχνης; Μόλις διάβασα τον πρόωρο χαμό της Έβελυν Σιούπη. Αστείρευτο ταλέντο. Και μια ευγένεια άλλης εποχής. Τέτοιοι άνθρωποι θα λείπουν πάντα. Καλό σου ταξίδι υπέροχο πλάσμα. Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy