Ατζούν Ιλιτζαλί: Αυτή είναι η εντυπωσιακή 25χρονη σύντροφος του Τούρκου επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο

από natasa

Ο Τούρκος επιχειρηματίας των media, Ατζούν Ιλιτζαλί, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο, το Νησί των Ανέμων, μαζί με τη σύντροφό του, Ayca Cagla Altunkaya.

Το ζευγάρι επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, και ο φωτογραφικός φακός του NDP τους εντόπισε να περπατούν στα γραφικά Ματογιάννια, να κάνουν τη βόλτα τους και να ψωνίζουν στα στενά του νησιού.

Ο Ατζούν και η 25χρονη νοσηλεύτρια είναι πολύ αγαπημένοι και συχνά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2020, όταν δημοσίευσαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από το κότερο του επιχειρηματία.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, γνωστός για την επιτυχημένη καριέρα του στα τουρκικά media, έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους και τέσσερις πανέμορφες κόρες. Η εντυπωσιακή Ayca, από την πλευρά της, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στον λογαριασμό της στο Instagram,.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy