Survivor: Ο Φάνης και η Κατερίνα στον Μεγάλο Τελικό – Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο

από natasa

Επική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση μέχρι τελικής πτώσης για την 3η ατομική ασυλία στο Survivor 2024.

Μετά από πολλά run ο Φάνης δήλωσε πως: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου φέρει τέτοια συναισθήματα αυτό το παιχνίδι…» και η Κατερίνα Δαλάκα δάκρυσε λέγοντας: «Χαίρομαι που γνώρισα αυτά τα καταπληκτικά παιδιά. Υπήρχε σεβασμός κι αθλητική παιδεία. Αυτό που μένει είναι αυτές οι στιγμές. Το πάλεψα, ο Φάνης ήταν όμως καλύτερος. Νιώθω ότι είναι κάποια σειρά κι εγώ είμαι πάντα εδώ. Με χαμόγελο κλείνει για μένα η ασυλία, είμαι πολύ γεμάτη».

Ο Φάνης και η Κατερίνα έδωσαν μάχη στο Survivor 2024:


Στο συμβούλιο του νησιού κρίθηκε το δεύτερο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό, το οποίο διεκδίκησαν η Κατερίνα κι ο Ντάνιελ.

Ο Φάνης, η Κατερίνα, ο Ντάνιελ κι ο Γκιουλέκας λίγο πριν αποχωρήσουν οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο, έπαιξαν για το τελευταίο μεγάλο έπαθλο του Survivor 2024. Αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού κι ο αγώνας εξελίχθηκε σε δύο φάσεις.

Πρόκειται για τα επεισόδια της Κυριακής 23 και της Δευτέρας 24 Ιουνίου. Στην πρώτη φάση όπως σας είχε ενημερώσει το ieidiseis.gr, είχε προηγηθεί ο Ντάνιελ Νούρκα. Ενώ στην ολοκλήρωση του αγώνα, τελικά το αυτοκίνητο κέρδισε ο Γιώργος Γκιουλέκας. Τα γυρίσματα των αγώνων έχουν ολοκληρωθεί από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, ενώ αναμένεται η επιστροφή των 4 φιναλίστ την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Στο τελευταίο συμβούλιο «υπάρχει και γλυκό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός…

Πριν από αυτό έγινε η τελευταία ψηφοφορία που έστειλε τον Ντάνιελ στη μονομαχία και την Κατερίνα στον Μεγάλο Τελικό.

Ο τρίτος μονομάχος για αποχώρηση από το Survivor 2024:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy