Έκλεισε στόματα η Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της σε όσους της λένε να «ντύνεται περισσότερο» τώρα που έγινε μαμά

από natasa

Τη δική της απάντηση δίνει η Ιωάννα Τούνη σε όσους την παρακινούν να ντύνεται λιγότερο προκλητικά τώρα που έγινε μητέρα, με ένα νέο βίντεό της από τη Μύκονο όπου πέρασε τις τελευταίες ημέρες με τις φίλες της και μοντέλα της εταιρείας ρούχων της.

Λίγο μετά την ατάκα του Πέτρου Νάζου για το αποκαλυπτικό μαγιό που η γνωστή instagrammer επέλεξε να φορέσει στο Νησί των Ανέμων για τις ανάγκες φωτογράφισης της νέας συλλογής μαγιών που λανσάρει αλλά και τα αυστηρά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για την εικόνα της, η ίδια αποφάσισε να… γίνει ξανά θέμα συζήτησης, απαντώντας με άκρως ιδιαίτερο τρόπο.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τσακωμός στη Μύκονο με Ιωάννα Τούνη – Σηκώθηκε και έφυγε από τη βίλα που έμεναν (Vid)
Πιο συγκεκριμένα, η Τούνη φορώντας ένα μικροσπιπικό μπικίvι απάντησε χορεύοντας στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα στις αρνητικές κριτικές, με ένα νέο βίντεο στο TikTok, με οτυς χρήστες να αποδεικνύονται για ακόμα μία φορά εξαιρετικά αυστηροί μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Έντονες αντιδράσεις μετά το βίντεο με τις αγορές της – «Φτάνει η επίδειξη πλούτου, φτάνει»

Δείτε το βίντεο αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν:

@j.touni Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου συμπεθέρα?🤔🤔🙃 #fyp #tiktokgreece #viral #foryoupage #mykonos @Bubblegun ♬ Aeroplano – Eleni Foureira & Beyond

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy