Δακρυσμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πρωί έχω συγκινηθεί, υπόσχομαι ότι…»

από natasa

Η σημερινή (31/5) ημέρα είναι ιδιαίτερη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια να βγαίνει με ένα ιδιαίτερο φόρεμα στον αέρα εν όψει των γενεθλίων της.

Συγκινημένη εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στον αέρα του Alpha, που πέρασε εσχάτως δύσκολες ώρες με άνθρωπό της στο νοσοκομείο, με τους συνεργάτες της να έχουν ετοιμάσει μοναδικές εκπλήξεις στην εορτάζουσα, η οποία μάλιστα είδαμε να δακρύζει σε πολλά σημεία με όσα της είχαν ετοιμάσει.

«Είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η ημέρα σου έτσι. Εσείς είστε τηλεοπτική μου οικογένεια είμαστε πολλά χρόνια μαζί και περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Θέλω να πω, γιατί τι έχω υποσχεθεί στα παιδιά μου που έχουν ξυπνήσει και με περιμένουν. Τα παιδάκια μου έχουν αφήσει τις καρτούλες τους από το πρωί και συγκινήθηκα, θα τις διαβάσω», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ηλικία της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της, με την ίδια να παρουσιάζει την εκπομπή Happy Day εδώ και μια 10ετία από το 2014, σημειώνοντας τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, κάνοντας τη διαφορά για τον Alpha.

Η Τσιμτσιλή γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1982, κάτι που σημαίνει πως πλέον γίνεται 42 ετών, έχοντας πολλά σπουδαία ακόμη μπροστά της.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy