Γαμπρός στο Κολωνάκι ο Κώστας Καραφώτης: Η κούκλα σύντροφός του και ο μεγάλος έρωτας

από natasa

Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύεται σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου, την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια Νανά Μάνου, έναν χρόνο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφός του θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κολωνάκι. Οι λεπτομέρειες για το μυστήριο παραμένουν κρυφές, καθώς το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, με σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι.

Ποια είναι η Κάτια Νανά Μάνου

Η Κάτια Μάνου κατάγεται από τα Τρίκαλα και ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και τον χορό. Συνεργάζεται με την Ελένη Πετρουλάκη για μαθήματα Pilates και διατηρεί δική της σχολή χορού στα Τρίκαλα, όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κάτια Νανά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου συχνά μοιράζεται περιεχόμενο που αφορά τη γυμναστική, τον χορό, τη ζωγραφική και τη μαγειρική, όλα αγαπημένα της ενδιαφέροντα.

Η ξανθιά καλλονή έχει κάνει ελάχιστες αναρτήσεις με τον μέλλοντα σύζυγό της, όπως αυτή, τον Νοέμβρη του 2023, όταν είχαν επισκεφθεί το Μιλάνο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Nana (@katia_nana_manou)


Δείτε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy