Survivor: Παίκτης αποχώρησε υποβασταζόμενος – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

από natasa

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και ψηφίστηκε ακόμα ένας παίκτης για να μονομαχήσει για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η Δώρα Νικολή «εξαπολύει πυρά» κατά των Κόκκινων: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η αλλαγή στάσης των Κόκκινων στο Survivor. Λίγο αφότου κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και ένα έπαθλο με καταμαράν, τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν μαζί τους κι ένα μέλος των Μπλε. Εκείνοι επέλεξαν την Δώρα Νικολή, που θυμίζουμε ότι πήρε μεταγραφή από την… παραγωγή λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Θα περίμενε κανείς πως είναι μία φυσιολογική επιλογή, με δεδομένο ότι τόσους μήνες ήταν στην ίδια ομάδα, και δεν ήταν απόφαση της Δώρας να αποχωρήσει, αλλά της παραγωγής του Survivor. Παρ’ όλα αυτά, οι Κόκκινοι έκαναν πίσω και στο συμβούλιο δήλωσαν ότι δεν τη θέλουν στο έπαθλο μαζί τους.

 

«Κατάλαβα ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να πάω. Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν, δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν μέχρι πριν από λίγες ώρες στην Κόκκινη ομάδα θα έπρεπε να με πάρουν και ας καθόμουν σε μία γωνία μόνη μου», τόνισε η Δώρα Νικολή μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

 

Όπως συμπλήρωσε η παίκτρια των Μπλε Survivors: «Σου λέει “Βγάλτη κακιά στο συμβούλιο, να στενοχωρηθεί”, γιατί ήξεραν ότι θα στενοχωρηθώ. Ξέρουν ότι δεν μπορώ να στενοχωρώ κανέναν ούτε με λόγια, ούτε με σκέψεις. Ξέρουν ότι για οτιδήποτε έρθουν σ’ εμένα ήμουν εκεί. Πριν ξεκινήσει το quiz καθόταν ο Γκιουλέκας με τον Χριστόφορο πίσω μου και τους ακούω να λένε “Είμαστε ωραία ομάδα, αν έλειπε ακόμα ένας θα ήμασταν πιο καλά” και έδειχναν εμένα, ενώ νόμιζαν ότι δεν τους έβλεπα».

«Είναι σαν να σου δίνουν ένα γλειφιτζούρι και να στο παίρνουν απ’ τα χέρια», τόνισε μάλιστα η Δώρα Νικολή πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος στο Survivor.

Απόλυτη ανατροπή! Πύρρειος νίκη στη 2η ασυλία και μία κίνηση που θα συζητηθεί

Στην ασυλία τελικά φάνηκε πως η Δώρα δεν έχει κανένα συναισθηματικό δεσμό με την πρώην ομάδα της, με τους Κόκκινους να καταρρέουν στα δεύτερα ματσαρίσματα και να… μετανιώνουν που δεν την πήραν μαζί τους στο ταξίδι με το καταμαράν.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι υπήρχαν τραυματισμοί στο παιχνίδι από τους Τούρκους παίκτες, κάτι που χάλασε λίγο το γιορτινό κλίμα σε μία πολυπόθητη νίκη. Οι παίκτες του ελληνικού Survivor έχουν γίνει πλέον φίλοι με τους Τούρκους All-Stars. Ο Ογκεντάι συγκεκριμένα αποχώρησε με τη βοήθεια των συμπαικτών του, έχοντας φέρει και τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του.

Οι Μπλε ήταν εκείνοι που έκαναν την ανατροπή και πήραν τη δεύτερη ασυλία. Σε μία συμβολική κίνηση ο Φάνης Μπολέτσης ζήτησε να πάει η Δώρα για να παραλάβει το τοτέμ. Το υπονοούμενο ήταν σαφές, μία στήριξη προς την πρώην παίκτρια των Κόκκινων που νιώθει προδομένη από την πρόσφατη μεταστροφή τους. Μένει να δούμε ποιον θα επιλέξουν για δεύτερο μονομάχο, καθώς θα αγωνιστεί απέναντι στη Δώρα, και στον Σταμάτη Ταλαδιανό που ψηφίστηκε χθες.

Δεν τον προστάτευσαν! Δείτε ποιος είναι ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

Ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργο Γκιουλέκα, Χριστόφορο Ταξίδη και Γιώργο Παπαχαραλάμπους οι επιλογές ήταν πολύ μετρημένες. Δαλάκα και Γκιουλέκας είναι οι καλύτεροι παίκτες αγωνιστικά, οπότε ανάμεσα στους δύο τελευταίους θα παιζόταν ουσιαστικά και η ψηφοφορία.

Σημειώνεται ότι ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι τραυματισμένος, επομένως φαβορί στα… exit polls ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον χθεσινό υποψήφιο των Μπλε, υποψήφια είναι και η Δώρα Νικολή, επίσης δυνατή παίκτρια, που ηττήθηκε στην τελευταία μονομαχία και παλεύει για μία δεύτερη ευκαιρία.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι έκαναν την έκπληξη και έβγαλαν ξανά στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη. Μπορεί εκείνος να μην εξέφρασε την αντίρρησή του, αφού ούτως ή άλλως έχουν μείνει 4 παίκτες σε κάθε ομάδα και όλοι αναμένεται να περάσουν από αυτή τη θέση μέχρι το τέλος του Survivor. Ωστόσο οι Μπλε δεν έκρυψαν πως θα περίμεναν μία διαφορετική αντιμετώπιση και ότι θα τον προστατεύσουν οι συμπαίκτες του από τη μονομαχία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy