Survivor: Τέλος εποχής! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την δύσκολη απόφαση!

από natasa

Οριστική απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το μέλλον του Survivor

Η αλήθεια είναι πως η αποτυχία του Survivor 2024 ξεπέρασε ακόμα και εκείνη του Survivor Ελλάδος – Τουρκίας. Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει αγωνιστικό καθαρά το Survivor αλλά και να βάλει πάλιο πιο παλιούς παίκτες μεσα στο παιχνίδι έφερε την «τραγωδία». Η κύκλος θα ολοκληρωθεί για να… ολοκληρωθεί και από του χρόνου πάμε σε ραγδαίες αλλαγές. Έχει πάρει την δύσκολη απόφασή άλλωστε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το μέλλον του Survivor και το Athensmagazine.gr έχει όλο το παρασκήνιο.

Τι σκέψεις έχει κάνει ο Τούρκος παραγωγός που βρίσκουν σύμφωνα και τον ΣΚΑΙ; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως το σενάριο να μην έχουμε νέο κύκλο Survivor του χρόνου και να πάμε στο… Exathlon έχει καταδικαστεί. Εδώ φέτος που το Survivor έχει αγωνιστικό και απέτυχε θα πάμε σε ένα παρόμοιο ριάλιτι που έχουμε ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό στοιχείο μέσα και απουσιάζει εκείνο του παρασκηνίου; Όχι…

Survivor spoiler: Οι μεγάλες αποφάσεις του Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως βάζει ένα τέλος εποχής με τους παλιούς παίκτες. Όποιος έκανε την καβάτζα του την έκανε. Ο Τούρκος κατάλαβε πως το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν πουλάει πλέον και θα το έκανε μόνο για ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα τον Τριαντάφυλλο ή ακόμα και τον Ντάνο. Αλλά μέχρι εκεί. Φαινόμενα Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα έχουν τελειώσει. Κούρασαν και κουράστηκε και το τηλεοπτικό κοινό. Θέλει κάτι νέο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιστεύει και με το δίκιο του πως αν πάμε σε ένα νέο κύκλο με Διάσημους που δεν έχουν ξαναπάρει μέρος στο Survivor αλλά και δυνατούς Μαχητές, τότε το ενδιαφέρον του κόσμου θα επανέλθει. Αλλά να έιναι όλα νέα πρόσωπα.

Επίσης στο νέο κύκλο είναι ξεκάθαρο πως θα επανέλθει ο προηγούμενος τρόπος αποχώρησης, δηλαδή μέσω ψηφοφορίας. Έτσι και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις θα είναι λιγότερες και το ενδιαφέρον μεγαλύτερο αλλά και τα έσοδα πολλά περισσότερα. Να θεωρείτε δεδομένο πάντως πως του χρόνου θα υπάρξει σίγουρα νέος κύκλος.

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy