Τραγωδία στη Νίκαια: «Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μου» – Σοκάρουν τα λόγια του παιδιού του 40χρονου

από natasa

Τραγικές φιγούρες στον τόπο του εγκλήματος ο πατέρας του 40χρονου άνδρα και η σύζυγός του.

«Μαμά έλα έξω κάποιος κακός σκότωσε το μπαμπά». Με τα λόγια αυτά ο μικρός γιος του 40χρονου άνδρα που έπεσε νεκρός από τα χέρια του πεθερού του στη Νίκαια, ενημέρωσε τη μητέρα του για το άγριο έγκλημα.

Το παιδί δεν είχε αντιληφθεί ότι ο «κακός» ήταν ο ίδιος του ο παππούς, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του γαμπρού του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν λίγο μετα τις 08:00 στο γκαράζ της οικίας στην οδό Κυζίκου και Μηδείας, όταν μια γυναίκα κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ καθώς άκουσε τους πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή αντίκρυσαν τους δύο άνδρες νεκρούς.

Ο 64χρονος είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, η οποία έμενε πλέον με την κόρη της και τον γαμπρό της.

Ο Σ.Τ ήρθε από τη Θεσσαλονίκη όπου έμενε γιατί θεωρούσε ότι κρύβουν τη γυναίκα του και ότι η κόρη και ο (Σ.Α) άτυχος γαμπρός φταίνε για τον χωρισμό τους.

Ο δράστης φέρεται πώς είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο 40χρονο, διαπληκτίστηκαν πρώτα και μετά τον σκότωσε με το δίκαννο, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη ζωή του.

Το θύμα δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και έπεσε δίπλα στο γκαράζ του αυτοκινήτου του. Άλλη μια σφαίρα φέρει ο δράστης που εντοπίστηκε λίγο πιο δίπλα από τον γαμπρό του.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ο ιατροδικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών υπήρξε παρόμοιο θανατηφόρο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα όταν ένας 69χρονος άρπαξε καραμπίνα και άνοιξε πυρ κατά του γαμπρού του.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy