Σοκ στη Χαλκίδα: Φίλοι από παιδιά το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης δολοφόνου – Πως του έστησε καρτέρι και τον σκότωσε [βίντεο]

από natasa

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης δολοφόνου.

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος στη Χαλκίδα τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου, και την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φθάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να κατέθεσε η σύζυγός του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του.

Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Είναι και η ίδια παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. «’Ηταν φίλοι από μικρά παιδιά, μιας και κατάγονταν από το ίδιο χωριό, τα Λουκίσια» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Χαλκίδα: Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Ο 43χρονος το πρωί του Σαββάτου, λίγα λεπτά πριν τις 8, κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία τού επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Τού κατάφερε κάποιες μαχαιριές και ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από την σύζυγο του θύματος, η οποία κατά τραγική ειρωνία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι και είδε μπροστά στα μάτια της αυτό το σοκαριστικό σκηνικό. «Τρέξτε, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε όταν τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε δεχθεί και άλλες κλήσεις από γείτονες που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και βρήκαν τον 43χρονο σε εμβρυακή στάση στον δρόμο και την 39ρονη με το μαχαίρι και τα ρούχα της γεμάτα αίματα να στέκεται δίπλα του. Ο 43χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Η 43χρονη οδηγήθηκε στο ΑΤ και σύμφωνα με το Star αρνιόταν να μιλήσει.

Χαλκίδα: Οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου λίγο πριν δολοφονηθεί μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 43χρονο άνδρα λίγο πριν πέσει θύμα άγριας δολοφονίας από μία 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα. Στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος τη στιγμή που εξέρχεται από το σπίτι του και βγαίνει στο δρόμο κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του. Ο ίδιος δεν γνωρίζει πως λίγα μέτρα πιο κάτω παραμόνευε η 39χρονη γυναίκα , η οποία και όπως όλα δείχνουν του είχε στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η δράστις, αφού καβγάδισε με το θύμα στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πολλές φορές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του 43χρονου, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος σε μία λίμνη αίματος.

Αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ήταν η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία φωνάζοντας «τρέξτε, σκοτώνει τον άντρα μου».

Χαλκίδα: Το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου θύματος

Χαλκίδα: «Γρήγορα σκοτώνουν τον άντρα μου»

«Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου». Με αυτή τη φράση, η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, προσπάθησε να εξηγήσει στην Άμεση Δράση τα όσα διαδραματίζονταν έξω από το σπίτι της, όπου μια 38χρονη κατακρεούργησε τον άντρα της.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ όπου εντόπισαν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο τον 43χρονο.

Ο άντρας έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη ενώ είχε αίματα σε όλο το σώμα. Ήταν δε, τόσο μεγάλη η σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκε η 38χρονη στον άτυχο άνδρα που το ένα εκ των δυο μαχαιριών που χρησιμοποίησε έμεινε καρφωμένο στην πλάτη του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy