“Τι τα θες εσύ τόσα λεφτά;” – Η εξαφάνιση της εγκύου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη – Το τελευταίο μήνυμα και το μεγάλο ποσό που πήρε

από natasa

Όπως αποκαλύπτει ο σύντροφός της, άλλο μήνυμα έστειλε στη μητέρα της, άλλο περιεχόμενο στον ίδιο – Τι δεν κολλάει στον αδερφό της.

Όλοι αναζητούν την 41χρονη Γεωργία, η οποία είναι τριών μηνών έγκυος. Μία απρόσμενη εξαφάνιση που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη και έχει ίχνη μυστηρίου, καθώς όπως αποκαλύπτει ο σύντροφός της, άλλο μήνυμα έστειλε στη μητέρα της, άλλο περιεχόμενο στον ίδιο. Τού είπε ότι επέστρεφε στο σπίτι της, αλλά στη μητέρα της έστειλε πως πάει στη δουλειά.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται γεννούν κι άλλους φόβους, αυξάνουν την αγωνία: Ήταν δική της απόφαση να φύγει ή μήπως κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει παίξει τον δικό του ρόλο; Και τα λεφτά; Γιατί έχει πάνω της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που πήρε από το συρτάρι του συντρόφου της;

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ανήμερα Πρωτοχρονιά, η 41χρονη Γεωργία, η οποία είναι τριών μηνών έγκυος και δεν το είχε πει στη μητέρα της, ξυπνάει στο σπίτι του συντρόφου της (δεν συζούν), αφού είχαν περάσει μαζί την αλλαγή του χρόνου και από τότε… εξαφανίζεται.

“Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα”, είπε ο σύντροφός της στο Live News του Mega.

Το τελευταίο μήνυμα

Τι έλεγε το μήνυμα που του έστειλε; “Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω”.

Εκείνος της απάντησε: “Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;” αλλά το μήνυμα δεν διαβάστηκε και φυσικά δεν έλαβε καμία απάντηση ενώ της κινητό της είναι κλειστό. Κάνει λόγο, ο ίδιος, για μία σχέση ανέφελη, μία ηρεμία που δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα αναστάτωνε την ζωή της Γεωργίας και την δική του.

“Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της”, ανέφερε ο σύντροφος της.

Στα ΚΤΕΛ με τη φωτογραφία της στα χέρια

Αναγγελίες για την εξαφάνιση της έχουν βγει και εθελοντές την αναζητούν παντού σε κάθε στενό της πόλης, κάθε ανοιχτό χώρο. Στα ΚΤΕΛ, άνθρωποι με την φωτογραφία της ρωτούν οδηγούς για να βοηθήσουν την γυναίκα και να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισής της.

Η Αστυνομία ψάχνει την Γεωργία, ενώ έχει πάρει dna από τον σύντροφό της και το κινητό του για εξέταση: “Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η έκκληση του αδερφού της

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη: “Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο” ανέφερε χαρακτηριστικά στο “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.

“Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Γεωργίας

“Ήταν πολύ τυπική στη δουλειά”

O εργοδότης της Γεωργίας δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η 41χρονη μάλιστα ως την τελευταία στιγμή ήταν στην δουλειά της πολύ τυπική: “Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 14:30 η ώρα δουλειά. Στις 14:00, συναδέλφός της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε. Κατά τις 14:00 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική”, ανέφερε ο εργοδότης της.

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy