Έχασε και τους 2 αδελφούς του μέσα σε 2 χρόνια: Όλη η αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου

από natasa

Δύσκολες μέρες για τον γνωστό τραγουδιστή

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου και ολόκληρη η Λήμνος μετά την τραγική είδηση ότι ο αδελφός του, Νίκος, βρέθηκε πνιγμένος σε παραλία του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος Νατάσα Ταραράκη που έχει στενές σχέσεις με το νησί, η σορός του άτυχου άνδρα, βρέθηκε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10, στην κοινότητα Παναγιάς στον Άγιο Γεώργιο ενώ λίγο πριν είχε εντοπιστεί και η βάρκα του στα ανοιχτά στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Ρόκκος, 50 χρονών, έφυγε χθες το πρωί (30/12) για ψάρεμα μιας και ήταν έμπειρος και δεινός ψαροτουφεκάς για να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι. Ένα χόμπι που έχει και ο Στέλιος Ρόκκος.

Όσο περνούσαν οι ώρες και εκείνος δεν επέστρεφε, τόσο αυξανόταν η ανησυχία των οικείων του που άρχισαν να τον ψάχνουν όλο και πιο επίμονα.

Μέχρι που τελικά βρέθηκε η σορός του σε παραλία της Λήμνου, ενός τόπου που λάτρευε ο Νίκος Ρόκκος.

Είχε χάσει και τον δεύτερο αδελφό στην ίδια ηλικία

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τον άλλον αδελφό τους, πριν από ακριβώς δύο χρόνια και μάλιστα είχε την ίδια ηλικία, ήταν πενήντα ετών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη οικογενειακή τραγωδία για τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς το 2021 είχε χάσει και τον άλλον αδελφό του, από ανακοπή καρδιάς, επίσης σε ηλικία 50 ετών.

Η είδηση του θανάτου του είχε τότε βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και την τοπική κοινωνία καθώς ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός από τις επιχειρήσεις που διατηρούσε στην περιοχή.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει ακόμα μια αδελφή, την Αγγελική.

Η κοινή συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου με τον αδερφό του, Νίκο

Ο Στέλιος Ρόκκος, λάτρης και ο ίδιος του ψαρέματος, έχει μιλήσει κατά καιρούς γι αυτό του το χόμπι, το οποίο ήταν… οικογενειακή υπόθεση. Όπως είχε πει ο τραγουδιστής, ο πατέρας τους, ήταν μανιώδης ψαράς και έτσι “αναγκαστικά”, έγινε και ο ίδιος, αλλά και ο αδερφός του.

«Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς, όχι επαγγελματίας, αλλά ήταν άρρωστος με το ψάρεμα, όπως είμαι σήμερα και εγώ. Αναγκαστικά πήγαινα μαζί του, με μια πετρελαιομηχανή που ευτυχώς ήταν μηχανικός και σωθήκαμε», είχε δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα boatfishing.gr, για χάρη της οποίας εκείνος και ο Νίκος είχαν γυρίσει ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο έδειχναν πως είναι για εκείνους μια μέρα στη θάλασσα, με τη βάρκα και τα καλάμια τους, φυσικά πού αλλού, στη Λήμνο.

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy