«Όταν θα έρθει η ώρα να φύγω…» – Ανατριχιάζει η Μαριάννα Τουμασάτου με την τελευταία της επιθυμία

από natasa

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ”Όλα για τη ζωή μας” κάνοντας αποκαλύψεις κάποιων πολύ σημαντικών αποφάσεων που έχει πάρει η ηθοποιός από σχετικά μικρή ηλικία για τη ζωή της.

Οι δύο καλές πράξεις της Τουμασάτου, οι οποίες έχουν να κάνουν με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά είναι το δείγμα που έδωσε για να δωρίσει μυελό των οστών, αλλά και η δωρεά του σώματος της όταν έρθει η ώρα να φύγει από τη ζωή.

Στη πρώτη περίπτωση του μυελού των οστών η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε, πως δε χρειάστηκε εν τέλει να γίνει δότης. Στην ιδέα και μόνο όμως που θα προσέφερε βοήθεια σε έναν άνθρωπο γέμισε από χαρά και ικανοποίηση, όπως αποκάλυψε.

H αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για τη δωρέα οργάνων που έχει κάνει

«Όταν έδωσα δείγμα για να δωρίσω μυελό των οστών αν θα χρειαζόταν, τότε ένιωσα πολύ ευτυχισμένη. Δυστυχώς δε χρειάστηκε ποτέ, όμως ένιωσα απέραντη ευτυχία. Μπορεί να βοηθηθεί ένα παιδί, ένας ενήλικας, ο οποιοσδήποτε με κάτι που εμένα με περισσεύει.

Επίσης μία ακόμη χαρά ήταν όταν έκλεισα τα 18 και πήγα να κάνω τα χαρτιά μου και πλέον έχω γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων, όταν θα έρθει η ώρα να φύγω και να πάει το σώμα στο Πανεπιστήμιο – αν είναι τα όργανα λειτουργικά», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy