Σαλαμίνα: «Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα και τη σκότωσα» – Τα πρώτα λόγια του 71χρονου στους αστυνομικούς

από natasa

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της, υποστηρίζοντας πως το έκανε γιατί ανακάλυψε πως τον απατούσε.

«Ναι, τη σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε» φέρεται να είπε. Σύμφωνα με πληροφορίες o 71χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

«Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Παράλληλα, πρόσθεσε πως το όπλο του εγκλήματος -μία καραμπίνα- την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Αφού την δολοφόνησε, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».

Σαλαμίνα: Τον έπιασε η αστυνομία από το «στίγμα» του κινητού του

Ο δράστης της άγριας γυναικοκτονίας συνελήφθη στο αυτοκίνητο της γυναίκας, έχοντας στην κατοχή του την καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη 43χρονη. O 71χρονος δεν είχε δηλωμένη την καραμπίνα, ενώ φέρεται να μην είχε άδεια οπλοφορίας. Από το κινητό του και μέσω της επικοινωνίας που υπήρξε με τον πάροχο που είχε τη σύνδεσή του, οι Αρχές κατάφεραν να βρουν το στίγμα του και την κεραία που χτυπούσε το τηλέφωνό του.

Στο Κερατσίνι για να βρει κρησφύγετο πήγε ο 71χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα
Η αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον 71χρονο στο ασημί αυτοκίνητο της γυναίκας και, μετά από έφοδο, μπόρεσαν και τον συνέλαβαν στο Κερατσίνι, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Τη ζήλευε, πίστευε ότι είχε σχέσεις και με άλλους

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 71χρονος ζήλευε το θύμα. Μάλιστα, όπως είχε εκμυστηρευθεί σε οικείο του πρόσωπο πριν από λίγο καιρό, πίστευε ότι η 43χρονη είχε δεσμούς και με άλλους άνδρες κάτι που είπε και στο πλαίσιο της ομολογίας του.

Τί ανέφερε το διαβιβαστικό της αστυνομίας
«Με τον ανωτέρω ήταν σε σχέση τα τελευταία 7 χρόνια. Το ανωτέρω περιστατικό έλαβε χώρα περί ώρα 22:40 την 01/12/2023 σε οικία όπου διέμεναν μαζί και με τον 15χρονο γιο της (από τον προηγούμενο άνδρα της) στην περιοχή Κακή Βίγλα-Σαλαμίνα. Αφού ο δράστης βιαιοπράγησε σε βάρους του 15χρονου και της ίδιας, αφαίρεσε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της παθούσας και διέφυγε».

Κατόπιν του περιστατικού αυτού και την καταγγελία της 43χρονης οι αστυνομικοί εγκατέστησαν στο κινητό της το panic button ωστόσο η γυναίκα δεν πρόλαβε σήμερα το πρωί να το πατήσει.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy