Ξεσπά ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Δεν ισχύει αυτό, μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις»

από natasa

Στο Πρωινό βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Τάκης Νικολαϊδης, προκειμένου να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα που αφορούσαν στην αδερφή του, Κάτια Νικολαϊδου.

Όπως εξήγησε, η Κάτια ήταν πολύ καλά τα τελευταία 20 χρόνια, είχε ξεπεράσει την αρρώστια το 2001 και ότι ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνια.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου νόμιζε ότι πηγαίνουμε κάπου επίσκεψη. Είναι λάθος να λέγεται ότι η Κάτια νοσούσε 20 χρόνια από καρκίνο. Δεν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο. Η Κάτια από τον Δεκέμβρη του 2001 είχε ιαθεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα»

Όσον αφορά το ότι η Κάτια Νικολαϊδου δούλεψε σε ένα ξενοδοχείο, ο Τάκης Νικολαϊδης απάντησε: «Η Κάτια είχε προτάσεις, αλλά όχι εκείνες που θα ήθελε. Επέλεγε πλέον, δεν την επέλεγαν. Δούλεψε σε ξενοδοχείο γιατί ήταν πολυτάλαντη και όχι για βιοποριστικούς λόγους».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy