Βόλος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του βρέφους που το παρέσυρε μηχανή – Με τα αγαπημένα του παιχνίδια στο φέρετρο

από natasa

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Βόλο, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στο μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος που το παρέσυρε και το σκότωσε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με το thenewspaper, η κηδεία έγινε στον ειδικό χώρο που υπάρχει στο κοιμητήριο για τα βρέφη, με τους γονείς και τους παππούδες του μωρού να είναι απαρηγόρητοι.

Μάλιστα, η εκπομπή “Tlive” μετέδωσε ότι το κοριτσάκι κηδεύτηκε με τα αγαπημένα λούτρινα αρκουδάκια του στο φέρετρο.

 

 

Όπως μετέδωσε το Mega, τη στιγμή που η οικογένεια του τεσσάρων μηνών κοριτσιού αποχαιρετούσε το μικρού αγγελούδι, ο 33χρονος οδηγός του δίκυκλου απολογούνταν στον ανακριτή, ενώ η δημοσιογράφος του καναλιού, Ρία Τσοχαντάρη έκανε λόγο για πολύ έντονες και συγκινητικές στιγμές κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Κατά τις ίδιες πηγές, το παιδί επρόκειτο να πάρει το όνομα της μητέρας του πατέρα του και θα το βάφτιζαν.

Κηδεία

“Ο παππούς πετάχτηκε ξαφνικά”

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 33χρονος κατηγορούμενος, που δηλώνει συντετριμμένος, υποστήριξε στον ανακριτή πως δεν έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με τη μηχανή αλλά ότι ο παππούς του μωρού πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο.

Όπως ισχυρίστηκε, του κόρναρε αλλά δεν πρόλαβε να τον αποφύγει.

Δείτε το βίντεο:

 

“Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε”

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς επιχείρησε να διασχίσει δρόμο του Βόλου, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό, όταν η μηχανή τους παρέσυρε, με αποτέλεσμα το παιδί να εκσφενδονιστεί στο έδαφος και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

“Ειμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια” δήλωσε χθες ο πατέρας του βρέφους στο Mega. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε” πρόσθεσε.

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy