Ασπρόπυργος: «Ο δάσκαλος με γαργαλούσε» – Συνελήφθη γυμναστής μετά από καταγγελίες για παρενόχληση μαθητών

από natasa

Χειροπέδες σε 30χρονο γυμναστή πέρασαν αστυνομικοί της ασφάλειας ύστερα από καταγγελίες γονέων σύμφωνα με τις οποίες παρενόχλησε και κακοποιούσε μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Ο γυμναστής ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάλιστα, ο δάσκαλος γλίτωσε την τελευταία στιγμή, από τα χέρια των γονέων που είχαν συγκεντρωθεί στο έξω από το σχολείο.

“Ο δάσκαλος την γαργαλούσε”

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπάρχουν 50 καταγγελίες για τον συγκεκριμένο καθηγητή, ωστόσο σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μόνο από τη μία κατάθεση στοιχειοθετείται η κατηγορία σε βάρος του.

Ένας από τους γονείς των παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, “ο δάσκαλος την γαργαλούσε”.

“Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα”, είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. “Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε”, συμπλήρωσε.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής “κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία” και σημείωσε πως, “επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις”. “Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα”, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy