Φως στο Τούνελ: «Πάγωσε» η Αγγελική Νικολούλη – «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις»

από natasa

Φως στην υπόθεση με τον καμένο επιχειρηματία από τη Βάρδα Ηλείας επιχείρησε να ρίξει η εκπομπή “Τούνελ”.

Στο πλαίσιο της έρευνας το βράδυ της Παρασκευής έφθασε μία πληροφορία που άφησε εμβρόντητη την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλης που είπε “όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Εγώ αυτό ξέρω 29 χρόνια μέσα στο ”Τούνελ” και τόσα χρόνια – έχω χάσει το λογαριασμό – μέσα στο αστυνομικό ρεπορτάζ”.

Επίσης ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε “μήπως να πάμε Αγγελική να αναλάβουμε την υπόθεση προανακριτικά;”, με τη δημοσιογράφο να απαντάει “μία ταπεινή ρεπόρτερ είμαι εγώ”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν βράδυ Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου, όταν οι πυροσβέστες σβήνοντας μια φωτιά αντίκρυσαν ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Ένα καμένο αυτοκίνητο και δίπλα έναν απανθρακωμένο τον επιχειρηματία που διατηρούσε βουλκανιζατέρ στην περιοχή.

Ειδικοί πραγματογνώμονες μίλησαν ξεκάθαρα στην εκπομπή για δολοφονία. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επιταχυντή για να καταστρέψουν το αυτοκίνητο, να αποτελειώσουν τον επιχειρηματία και να σβήσουν τα ίχνη τους. Τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν άθικτα και σε άκαυτο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy