«Το είχε σκηνοθετήσει στο μυαλό του»: Η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη για το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου(βίντεο)

από natasa

Από το ιστορικό νεύμα και ύστερα οι δύο τους ήταν πλέον και επίσημα ζευγάρι. Ο γάμος τους έγινε μερικούς μήνες αργότερα, το 1989.

Ελλάδα μετά την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που είχε υποβληθεί στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, και από τη σκάλα του αεροπλάνου έκανε το ιστορικό πλέον νεύμα προς τη Δήμητρα Λιάνη.

Ο τότε πρωθυπουργός, αφού κοντοστάθηκε στη σκάλα του αεροπλάνου και χαιρέτισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτεί, γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω και έκανε νεύμα στη Δήμητρα Λιάνη να πάει κοντά του.

Η ίδια σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, αποκάλυψε τα συναισθήματά της βλέποντας τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ να της κάνει το νεύμα, μια κίνηση που ουσιαστικά επισημοποίησε στα μάτια του κόσμου την σχέση του μαζί της.

«Ένιωθα ότι ήταν κομμένα τα πόδια μου. Για μένα όλα αυτά ήταν έξω από τη δική μου νοοτροπία, οπότε έπρεπε σιγά – σιγά να μπω σε αυτό το κλίμα. Υπήρχε εκδότης που δεν ζει σήμερα που μου έλεγε ”μην τολμήσεις να έρθεις”. Άκουγα τέτοια πράγματα. Η Δήμητρα είχε παιδική καρδιά και αφέλεια. Ίσως ήταν και αυτή η παιδική αγνότητα που ο Ανδρέας αγάπησε.

Τον είχα ρωτήσει τι θα κάνω; Πώς θα έρθω; Και μου είπε ”θα σου κάνω νόημα”. Εκείνος, όμως, το είχε σκηνοθετήσει στο μυαλό του. Με είχε αφήσει απ’ έξω σε κάποια γεγονότα, όπως ότι φεύγουμε για Λονδίνο».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy