Τόλης Βοσκόπουλος: “Ραγίζει” καρδιές η κόρη του, Μαρία – «Μπαμπά βλέπεις;Τα κατάφερα…»

από natasa

Η Μαρία Βοσκοπούλου – κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου – αποφάσισε να ακολουθήσει το καλλιτεχνικό μονοπάτι της μητέρας της και έτσι εδώ και λίγα χρόνια ασχολείται με την υποκριτική.

Η ίδια σπουδάζει στο Θέατρο Τέχνης, ενώ την έχουμε ήδη δει στην τηλεόραση μέσα από τις σειρές «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Card Postales», που προβλήθηκαν στην ΕΡΤ. Η Μαρία Βοσκοπούλου είχε αποσπάσει θετικές κριτικές τότε, ωστόσο δεν επαναπαύεται και εξακολουθεί να μαθαίνει και να εξελλίσεται

Από τον Ιούλιο του 2021, η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου βιώνουν μια μεγάλη απώλεια, καθώς ο Τόλης Βοσκόπουλος «έφυγε» από τη ζωή. Ο τραγουδιστής άφησε ένα τεράστιο κενό πίσω του και τόσο η σύζυγός όσο και η κόρη προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Μαρία Βοσκοπούλου: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον μπαμπά της, Τόλη Βοσκόπουλο

Η Μαρία Βοσκοπούλου μπορεί να διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram, ωστόσο κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις. Αυτή τη φορά, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια τρυφερή φωτογραφία με τον πολυαγαπημένο πατέρα της από το παρελθόν, όταν εκείνη ήταν μικρό παιδί.

«Μπαμπά βλέπεις; Μπαμπά τα κατάφερα!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy