Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανατριχιαστική ανάρτηση στο Instagram της μία μέρα μετά τον θάνατό της

από natasa

Η ανάρτηση για λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου μια μέρα μετά τον θάνατό της – Το αντίο στο κοινό που την λάτρεψε.

Αυθεντική, αφοπλιστικά ειλικρινής και φοβερά ταλαντούχα. Μία γυναίκα με καλλιτεχνικό και όχι μόνο εκτόπισμα που ο αέρας της σαγήνευε όποιον την πλησίαζε. Η μεγάλη Μαίρη Χρονοπούλου δεν είναι εδώ και το κενό είναι βαθύ και δυσαναπλήρωτο.

Γνώρισε την αποθέωση μέσα από τις ταινίες της και η φωνή της στιγμάτισε και το πεντάγραμμο μέχρι σήμερα.

Η μοίρα δεν στάθηκε γενναιόδωρη στη Μαίρη Χρονοπούλου αλλά η ίδια ήταν πάντα με τα χέρια ανοιχτά: να δώσει, να αγκαλιάσει και να βοηθήσει όποιον είχε την ανάγκη της, αρκεί να πίστευε πως το αξίζει.

Τα ατυχήματα που της έτυχαν την καθήλωσαν για χρόνια αλλά εκείνη είχε το κεφάλι πάντα ψηλά, υπόμεινε τις δυσκολίες της και με απύθμενη δύναμη ψυχής κατόρθωσε να βρει τις ισορροπίες της.

Δεν λύγισε ποτέ και πουθενά αλλά φοβήθηκε ένα μονάχα πράγμα. Τη φθαρτότητα της ύλης, το αδυσώπητο πρόσωπο του χρόνου και το παραδέχτηκε σε μία μοναδική εξομολόγηση στον Νίκο Μαστοράκη πριν από χρόνια – με λόγια ιδιαιτέρως επίκαιρα λίγες ώρες αφότου ετοίμασε «βαλίτσες» για να περάσει στην αιωνιότητα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10.

Η Μαίρη Χρονοπούλου πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο σπίτι της. Τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε αυτή τη μάχη σε ηλικία 90 ετών. Αυτό που κατάφερε όμως, ήταν να τη θυμούνται όλοι με αγάπη, αυτό ήταν και η μεγάλη της επιθυμία.

Το απόγευμα του Σαββάτου 7/10 δημοσιεύτηκε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τον άνθρωπο ο οποίος διαχειρίζεται το προφίλ της.

«Σας αγάπησα… Θα σας αγαπώ για πάντα. Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να πω στον κάθε έναν από σας, ευχαριστώ! Αντίο!» Μ.Χ. Ο καθένας υπήρξε και είναι σημαντικός για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Εδώ μπορείτε να την αποχαιρετήσετε», έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησής της συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της.


πηγή:alldaynews.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy