Η Φάρμα – Αποχώρηση: «Θα την πιάσω από το μαλλί και θα την κάνω σβούρα, ε;»

από natasa

Ημέρα για μονομαχία και αποχώρηση ήταν η Πέμπτη 28/9 για το ριάλιτι «Η Φάρμα» στο Star, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να καλωσορίζει τους φάρμερς στον αχυρώνα για το συμβούλιο.

Εκεί κάθε εβδομάδα οι παίκτες θα συζητούν όσα έγιναν και θα κάνουν απολογισμό τους για τις δοκιμασίες, τις ασυλίες και τις αγροτικές τους εργασίες. Ενώ τελευταίες μπήκαν στον αχυρώνα η Μαρία και η Έλενα, οι δύο μονομάχοι.

Στο σημείο αυτό οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να τσακώνονται καθώς η Έλενα θεώρησε πως η Μαρία την επέλεξε για μονομάχο χωρίς να της το πει: «Λυπάμαι, πάρα πολύ που πρέπει να αγωνιστώ μαζί της. Λυπάμαι που πρέπει να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο μαζί της», είπε η Έλενα στο κιου της. Ενώ στο συμβούλιο είπε μπροστά σε όλους: «Γελάω απλά. Χθες, έγιναν πολλές αποκαλύψεις, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω, γιατί ήμασταν όλοι κουρασμένοι, όποτε το παρουσίασα και εγώ ότι το είχαμε συζητήσει. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δε γνωρίζει τη λέξη ειλικρίνεια. Προσπάθησα να το προστατεύσω όλο αυτό γιατί είναι και μάνα δυο παιδιών», είπε για τη Μαρία.

Η Έλενα συμπλήρωσε πως: «Ειλικρινά ντρέπομαι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Το ψέμα μπορεί να με βγάλει εντελώς εκτός εαυτού. Αυτή η γυναίκα έχει τσακωθεί με την αλήθεια, δεν ξέρει τι πάει να πει αλήθεια. Το να με κοροϊδεύει ο άλλος μέσα στα μούτρα μου μπορεί να με τρελάνει», είπε στην κάμερα της Φάρμας.

«Εάν το συνεχίσει μέσα θα την πιάσω από το μαλλί και θα την κάνω σβούρα, ε; Εμένα ψεύτρα δε θα με πει κανείς», είπε η Μαρία φανερά εκνευρισμένη για όσα άκουσε.

Στο συμβούλιο η Έλενα είπε στον Σπύρο ότι: «Ξεκάθαρα, την τουμπανιάζω. Την κάνω ασήκωτη τώρα. Φταίμε όλοι ρε Μαρία κι εσύ είσαι η σωστή. Είμαστε όλοι παράλογοι, κακοί και τρελοί», ανάβοντας τα αίματα πάλι.

«Είσαι κακιά», απάντησε η Μαρία συμπληρώνοντας στο κιου: «Με ειρωνεύτηκε κιόλας και ήθελε να το παίξει ότι και καλά είμαι τρελή. Φυσικά, είμαι αφού εσύ με κάνεις» και στη συνέχεια τόνισε πως δεν την υποστήριξε κανείς στον αχυρώνα, κλαίγοντας.

Ένταση στο συμβούλιο της Φάρμας:


Οι δοκιμασίες της μονομαχίας ξεκίνησαν και τελικά αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Μαρία, οπότε και αποχώρησε από τη Φάρμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας μετά την αποχώρηση: «Όλο το πακέτο βοήθησε στο να χάσω. Όλο το παιχνίδι ήταν υπέρ της. Θα ανακουφιστούν που θα φύγω, αλλά η απουσία μου θα είναι έντονη, γιατί ήμουν αληθινή και δεν είχα κατινιές. Σιγά σιγά θα αρχίζουν να τρώγονται και να λένε: Μήπως κάναμε λάθος που διώξαμε τη Μαρία και κρατήσαμε τα φίδια;», δήλωσε για τους πρώην συμπαίκτες της.

Η αποχώρηση της Μαρίας από τη Φάρμα:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy